Prințul Harry, declarații explozive despre traume și pierderea mamei sale, într-un nou documentar Netflix: „Nu știam asta la momentul respectiv”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry este din nou în prim-plan, de această datorită datorită unui documentar pe platforma de streaming Netflix. „Invictus: Trup și Suflet” este o serie de mai multe documentare dedicate Jocurilor Invictus, iar Harry a abordat mai multe subiecte extrem de personale.

Prințul Harry este din nou în prim-plan, de această datorită datorită unui documentar pe Netflix. „Invictus: Trup și Suflet” este o serie de mai multe documentare dedicate Jocurilor Invictus, iar Harry a abordat mai multe subiecte extrem de personale, potrivit celor de la adevarul.ro. Printre altele, el a discutat și pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă, de doar 12 ani.

„A-mi pierde mama la o vârstă atât de fragedă a fost o traumă pe care nu am fost niciodată conștient. Nu am discutat-o, nu am vorbit despre asta și am suprimat-o așa cum ar fi făcut-o majoritatea tinerilor”, a spus ducele de Sussex despre momentul pierderii mamei sale. Harry a mai spus că acest moment l-a lăsat „fără emoții”. Prințul a dezvoltat subiectul, spunând că „nu puteam să plâng, nu puteam simți, nu știam asta la momentul respectiv”.

Prințul Harry a vorbit pe față despre traumele sale

Prințul Harry a vorbit și despre nevoia de a vorbi mai mult despre sănătatea mintală, cât și despre importanța terapiei. „Cu cât îi face pe oameni să se simtă mai inconfortabil, cu atât mai mult trebuie să vorbim despre asta”, a declarat ducele de Sussex. „Din păcate, ca majoritatea dintre noi, prima dată când te gândești cu adevărat la terapie este atunci când stai întins pe podea în poziția fetală și probabil că îți dorești să te fi ocupat înainte de unele dintre aceste lucruri”, a mai spus el, referitor la terapie și sănătatea mintală.

Ducele de Sussex a mai declarat despre subiectul traumelor sale că „nu aveam acea structură de suport, acea rețea sau acel sfat al experților, care să identifice ce se întâmplă, de fapt, cu mine”.

Jocurile Invictus sunt a serie de întreceri sportive între militari răniți, fie ei veterani, ori încă în serviciu militar. Următoarea ediție urmează să aibă loc în Germania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net