El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

Viața Reginei Elisabeta a II-a este pusă sub lupa mai multor curiozități. În ciuda faptului că a fost și continuă să fie una dintre cele mai importante personalități din întreaga lume, există anumite întrebări cărora nici acum nu li s-au găsit răspunsuri. Una dintre ele este următoarea: a avut Regina Elisabeta amant? Dacă da, oare cine a fost el?

Regina Elisabeta a II-a / foto: GettyImages
Regina Elisabeta a II-a / foto: GettyImages

În rândurile de mai jos, Click! va încerca să vă răspundă, pe baza informațiilor de care dispunem, acestei curiozități.

Regina Elisabeta a II-a, legături amoroase cu un fost iubit

Amantlâcurile Prințului Philip nu mai reprezintă o noutate nici pentru public, și nu a reprezentat nici pentru regretata sa consoartă. Ceea ce puțini au știut este faptul că ochii Reginei Elisabeta „fugeau” după un personaj care se afla mai mereu în preajma Familiei Regale a Marii Britanii.  

Anumite zvonuri, apărute de-a lungul timpului pe marginea acestui subiect, amintesc faptul că regina ar fi avut o aventură care s-a întins pe durata mai multor ani.

Elisabeta a II-a dezvoltase o slăbiciune pentru Lordul „Porchie” Porchester, un prieten apropiat acesteia din copilărie. Era, de asemenea, și managerul de cai al său, dar și bărbatul în fața căruia putea să se confeseze.

Regina Elisabeta și Lord Porchester
Regina Elisabeta și Lord Porchester

De asemenea, apropierea dintre cei doi era atât de puternică, întrucât Lordul o contacta direct pe Regină, fără a fi nevoit să ia legătura cu secretarii acesteia.

La aflarea acestor zvonuri, opinia publică a început să se împartă în două tabere și să privească cu suspiciune apropierea Reginei și Lordului. În ciuda acestui aspect, Familia Regală nu a părut deranjată de bârfele apărute.

Cum a privit Prințul Philip întreaga situație

Prințul Philip a fost extrem de deranjat însă de o posibilă relație amoroasă între cei doi. Lucrurile au devenit mult mai serioase atunci când s-a născut Prințul Andrew, deoarece s-a speculat că acesta ar fi, de fapt, tatăl lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net