Două alimente banale, preferatele Regelui Charles al III-lea. Ce adoră să mănânce monarhul?

#Casa Regală a Marii Britanii

Mai ales datorită reginei Elisabeta a II-a, care a stat la cârma țării sale vreme de 7 decenii, această familie a devenit subiectul fascinației întregii lumi, iar lucrurile nu s-au schimbat deloc, chiar dacă, acum, pe tron este Charles al III-lea. Iar printre cele mai mari curiozități ale publicului este ce preparate sunt preferatele noului rege? Ei bine, răspunsul vă va surprinde!

Prunele și coastele de miel, favoritele regelui Charles
Prunele și coastele de miel, favoritele regelui Charles

Atunci când vine vorba despre politicieni, probabil că nimeni nu a reușit să strângă atât de multă popularitate, pe plan global, precum membrii Casei Regale a Marii Britanii. În mare parte, acest succes incredibil se datorează reginei Elisabeta a II-a, al cărei șarm și talent politic au transformat-o într-un adevărat simbol al țării sale.

Aceasta a stat pe tron vreme de 7 decenii, iar chiar dacă acum există un nou suveran, Charles al III-lea, interesul publicului nu a scăzut deloc! Ba chiar dimpotrivă, el pare să crească! Mai ales atunci când vine vorba despre aspectele cotidiene ale vieții membrilor acestei familii, cum ar fi lucuri precum alimentele lor favorite!

Mielul alături de risotto cu ciuperci, preferatul lui Charles al III-lea

Iar în privința noului suveran, un fost bucătar regal a făcut multe dezvăluiri interesante, în ce privește mâncarea sa favorită. Se pare că Charles este un adevărat împătimit al fructelor, mai ales al banalelor prune, culese din propria sa grădină. El își începe ziua cu o farfurie de fructe, alături de care are suc și muesli. Iar la ceaiul de după-amiază, regele preferă să servească ouă fierte. Iar la desert, budinca de prune este printre favoritele regelui.

Când vine vorba despre rețeta preferată a noului rege, se pare că acesta adoră o mâncare destul de comună, chiar și în țara noastră. Mai precis, Charles este un mare fan al coastelor de miel, servite alături de risotto cu ciuperci. La fel ca mama sa, prințesa Diana, se pare că Charles este un împătimit al bucătăriei italiene.

Potrivit fostului bucătar regal, Darren McGrady, regele servește preparate diferite în fiecare zi, dorind să folosească, pe cât este posibil, numai produse cultivate chiar pe propriile sale terenuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net