Este unul dintre cele mai tari trucuri de gătit. De ce trebuie să adaugi o felie de măr în ciorbă

Ultima actualizare:

Potrivit unui studiu, în care s-a analizat comportamentul de consum al românilor, 55% dintre aceștia au în meniul zilnic o supă sau o ciorbă, 41% le consumă de cel puțin două sau trei ori pe săptămână, în timp ce doar 4% aleg supe și ciorbe o dată pe săptămână.

Dacă ai pur prea multă sare în ciorbă, adaugă o felie de măr și vei drege problema. Foto: Click.ro
Dacă ai pur prea multă sare în ciorbă, adaugă o felie de măr și vei drege problema. Foto: Click.ro

Supele și ciorbele sunt nelipsite în casele românilor, fiind consumate de toți membrii familiei. Cu toate acestea, există diferențe în ceea ce privește tipul preferat. Supele cremă sunt oferite celor mici începând cu perioada de diversificare alimentară și sunt preferate de femei și de respondenții tineri. Bărbații aleg ciorbele, considerându-le mai consistente în comparație cu supele cremă ce au o textură și o consistență mai ușoară.

În plus, supele și ciorbele sunt considerate deosebit de importante pentru copii și sunt văzute de părinți ca parte indispensabilă a rutinei zilnice de alimentație.

Supele și ciorbele în meniul românilor

Atunci când trebuie să aleagă, ciorbele și supele sunt consumate deopotrivă: 55% dintre respondenți preferă ciorbele, iar 45% supele. 99,5% consideră că acestea pot fi consumate în orice anotimp, iar 98.7% declară că reprezintă alimentul apreciat de întreaga familie. Mai mult, supa de pui ocupă locul întâi în preferințele a 64% dintre respondenți, urmată de supa de legume și de supa cremă de legume.

Motivul pentru care trebuie să adaugi o felie de măr în ciorbă

După cum bine știți, un ingredient nelipsit din cirobă sau supă este sarea, acesta dă savoare mâncării. La fel de adevărat este și faptul că prea multă sare poate strica gustul acestora. Și indiferent de cât de iscusit/ă ești ca bucătar se poate întâmpla să-ți scape prea multă.

Vă împărtășim un truc puțin cunoscut, dar extrem de util, care o să-ți fie de folos dacă ți se întâmplă și ție să pui prea multă sare în ciorbă/supă. Dacă adaugi o felie de măr în ciorbă atunci când aceasta fierbe, vei reuși să dregi greșeala. Pentru că,mărul are proprietatea de a reduce excesul de sare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net