Ce trebuie să faci pentru ca perișoarele să nu se mai fărâme. Ai nevoie doar de o linguriță din acest ingredient

Ciorba de perișoare este una dintre cele mai consumate mâncăruri de către majoritatea românilor. Preparată în casă sau la restaurant, doar cunoscătorii artei culinare nu pot da greș atunci când vine vorba de pregătirea compoziției pentru perișoare. Există un ingredient care trebuie adăugat în carnea tocată, alături de restul ingredientelor, pentru a le împiedica să se sfărâme.

Ce trebuie să pui în perișoare ca să nu se mai sfărâme / foto: Pexels
Ce trebuie să pui în perișoare ca să nu se mai sfărâme / foto: Pexels

Dacă și tu te confrunți cu sfărâmarea perișoarelor în ciorbă, atunci ar trebui să știi că există un truc care te poate ajuta să nu mai repeți aceeași problemă. Este vorba de orez, care odată adăugat în compoziția de carne, încheagă perișoarele și nu le mai permite să se sfărâme. Descoperă din rândurile de mai jos cum trebuie folosit.

Pune orez în carnea pentru perișoare și obține cea mai reușită ciorbă

Indiferent dacă ești sau nu cunoscător al artei culinare, nu trebuie să ai foarte multă experiență în tainele bucătăriei pentru a pregăti faimoasa ciorbă de perișoare.

Dacă urmezi pașii cu sfințenie și la final perișoarele se sfărâmă și te întrebi oare cei ai făcut greșit, ei bine, ar trebui să știi că problema există în compoziția cărnii. Bucătarii te învață trucul pe care trebuie să-l știi, dacă vrei să faci cele mai reușite perișoare.

Astfel, pentru ca perișoarele să se lege, și să nu se mai împrăștie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziția lor.

Ciorba, una dintre cele mai cosumate mâncăruri de-a lungul anilor

Aproape dintotdeauna oamenii și-au potolit foamea preparând diverse ciorbe, cu legume, în care adăugau, sau nu, produse din carne. Încă din cele mai vechi timpuri, aflăm că acest fel de mâncare își are originile în trecutul îndepăratat, când arheologii descopereau vase ceramice care datau de mai bine de 5000 de ani, ele fiind folosite pentru depozitarea supelor și ciorbelor.

În vasele rezistente oamenii fierbeau grâne, rădăcini tari de legume, boabe de fasole și carne, aceste amestecuri conducând la crearea de noi gusturi și arome variate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net