3 zodii vor fi puternic afectate de Mercur Retrograd în luna august. Vor avea loc finaluri neașteptate, schimbări radicale, trădări și situații limită

Deja intrăm în luna august, iar astrele pregătesc schimbări majore, mai ales pentru 3 zodii. Din păcate, ținând cont de intrarea lui Mercur în retrograd, pe plan astrologic ne așteaptă o perioadă dificilă, în care trebuie să fim atenți chiar și la cele mai mici detalii, pentru a evita probleme uriașe.

Umrează o perioadă dificilă, pe plan astrologic
Umrează o perioadă dificilă, pe plan astrologic

Poate chiar fără să ne dăm seama, a trecut și luna iulie, iar mâine vom intra deja în august, ultima lună de vară. Iar pe lângă schimbările din calendar, astrele au propriile planuri, care ne pot da viața complet peste cap. La finalul lunii august, pe data de 23, Mercur urmează să intre în retrograd, până spre mijlocul lui septembrie. Iar, din nefercirie, această perioadă nu va fi deloc una bună, mai ales pentru nativii acestor 3 zodii!  

3 zodii vor fi afetate profund de Mercur în retrograd

De la o stare generală de irascibilitate, până la probleme în comunicarea cu cei din jur, cât și o sumedenie de vești proaste în viața de zi cu zi, putem spune că această perioadă nu este deloc una bună. Mai ales pentru nativii acestor 3 zodii, care vor simți din plin efectele negative ale mișcării planetei Mercur!

Săgetător

Pentru nativii din zodia Săgetător, intrarea lui Mercur în retrograd semnifică o perioadă în care le va fi tot mai greu să vorbească liber cu cei din jur. Vor simți nevoia să se retragă ceva mai mult, fiind circumspecți de fiecare dată când o rudă sau un prieten vrea să vorbească cu ei.

Această atitudine le poate aduce multe certuri, mai ales cu persoana iubită sau cu șeful. Nu este exclus să fie și ceva mai irascibili, în perioada ce urmează. Nu este deloc exclus ca săgetătorii să se confrunte cu o despărțire, ori să își piardă locul de muncă.

Capricorn

Pentru Capricorn, perioada următoare va fi marcată de o mulțime de probleme la serviciu, care îi vor frustra din ce în ce mai mult. Iar dacă capricornii ajung în punctul în care își pierd cumpătul, există riscul să spună mult mai mult decât ar trebui, lucru ce poate duce la o concediere rapidă.

Perioada următoare va fi una plină de stres și nervi întinși la maxim, pentru nativii acestei zodii.

Balanță

Nativii din Balanță pot avea parte de o mulțime de amânări și probleme prin casă, în această perioadă. Poate se sparge o țeavă, ori se strică ceva prin bucătărie, iar reperațiile se vor tot prelungi, punând răbdarea balanțelor la încercare.

Această perioadă îi va forța să cheltuie mulți bani, iar fix când sperau că au reparat totul, se va mai strica și altceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net