Ce nuanță de ruj ți se potrivește în funcție de te culoarea tenului, a ochilor și a părului. Informația pe care orice doamnă trebuie să o cunoască

Adăugarea de culoare buzelor tale poate da aspectului tău un look de invidiat, făcându-te să ieși în evidență, oferindu-ți în același timp acel plus de încredere.

Buzele tale pot da aspectului tău un look de invidiat. Foto: Click.ro.
Buzele tale pot da aspectului tău un look de invidiat. Foto: Click.ro.

Având în vedere întreaga gamă de mostre de ruj disponibile, alegerea celui potrivit poate fi dificilă. Dar nu trebuie să fie o provocare. Cu o evaluare adecvată, puteți găsi nuanța perfectă care vi se potrivește cel mai bine și vă completează pielea. Ești gata să găsești nuanța de ruj potrivită pentru nuanța pielii tale?

1. Stabiliți-vă nuanța pielii

Primul pas în alegerea culorii potrivite de ruj este să determinați ce nuanță a pielii ai. Există cinci tipuri principale: deschis, ușor, mediu, bronzat și închis. Coral, piersici, nud și roșu praf sunt nuanțe de ruj care arată superb pe pielea deschisă. Între timp, fructele de pădure, trandafirul, roșu cireș și mov sunt alegerile perfecte pentru un ton mediu al pielii. Fetele cu nuanța pielii bronzate pot opta în totalitate pentru culorile roșu strălucitor, coral și roz intens, în timp ce cele cu un ton profund al pielii vor radia cu nuanțe de maro și violet, cum ar fi prună, caramel, vin și roșu pe bază de albastru.

2. Găsește-ți subtonul pielii

A ști ce tip de subton de piele aveți este la fel de important în găsirea nuanței potrivite de ruj. Există trei tipuri de bază de subtonuri: reci, calde și neutre.

Subtonuri reci

Cum să determinați dacă aveți un subton rece: aveți un ton rece dacă aveți o nuanță de roz, roșu sau albăstrui pe piele. De asemenea, poți spune că subtonul tău este cool dacă accesoriile și bijuteriile din argint îți completează pielea, dacă pielea ta tinde să se ardă sub soare înainte de a se bronza sau dacă venele de la încheietura mâinii arată albastre.

Cele mai bune nuanțe de ruj pentru tine: alege culori cu subtonuri de albastru sau violet.  Și roșu intens va ajuta la definirea buzelor, în timp ce măgulește un subton rece.

Subtonuri calde

Cum să determinați dacă aveți o nuanță caldă: aveți un ton cald dacă aveți o nuanță galbenă, aurie sau măslinie pe piele. De asemenea, poți spune că subtonul tău este cald dacă bijuteriile din aur îți completează pielea, dacă ai tendința de a te bronza ușor sau dacă venele de la încheietura mâinii par verzi.

Cele mai bune nuanțe de ruj pentru tine: roșurile aprinse, portocaliu și tonurile de cupru sunt cel mai bun pariu al tău. 

Subtonuri neutre

Cum să determinați dacă aveți un subton neutru: aveți un ton neutru dacă aveți un amestec de galben și roz la baza pielii. De asemenea, îți poți clasifica subtonul drept neutru dacă atât bijuteriile din argint, cât și cele din aur îți stă bine.

Cele mai bune nuanțe de ruj pentru tine: totul între ele – de la nuanțe întunecate la unle mai deschise.

3. Luați în considerare forma buzelor dvs

Atunci când alegeți rujul potrivit, rețineți că este important să luați în considerare și forma buzelor. Iată un ghid rapid:

- Pentru buze super-grele: Folosește ruj strălucitor pe buza inferioară și o nuanță puțin mai închisă de aceeași culoare pe buza superioară.

- Pentru buzele grele de jos: Aplicați orice culoare care se potrivește subtonului dvs., cu un pic de culoare nud deschis chiar în centrul buzei superioare.

- Pentru buze asimetrice: Folosește un creion de buze într-o nuanță similară cu culoarea rujului tău pentru a-ți contura buzele.

- Pentru buze subțiri: Alege nuanțe mai deschise și evita culorile închise și strălucitoare.

- Pentru buze plinuțe: Alege nuanțe mai închise, evitând nuanțele prea deschise și lucioase.

4. Gândește-te la culoarea părului tău

Culoarea părului tău joacă de fapt un rol important în modul în care va avea rujul tău. Consultați acest ghid de culori:

- Păr închis la culoare; piele deschisă: stacojiu, cireș, prune, roz strălucitor.

- Păr blond; piele deschisă: roz violet, roz praf, roz deschis, stacojiu.

- Păr închis la culoare; piele bronzată și închisă: ocru, teracotă, bej auriu, bronz.

- Păr blond; piele bronzată și închisă: roz cald, roz somon, caramel, ocru.

- Păr șaten; piele medie: bej, coral, roz somon, roz praf intens.

- Păr roșu; piele deschisă: roz somon, coral, teracotă, siena arsă.

Dacă nu găsești nuanța de ruj perfectă pentru nuanța pielii tale, nu uitați că subtonul ar trebui să corespundă cu culoarea pe care o alegeți. Subtonurile reci arată cel mai bine în rujurile reci, subtonurile calde completează nuanțele calde, iar subtonurile neutre pot merge în ambele sensuri. Cu nuanța potrivită de ruj care completează nuanța pielii, poți să pariezi că ești pe drumul cel bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net