Buze mult mai atrăgătoare, în doar 3 pași simpli! Garantat vei fi mândră de ele

Calitatea buzelor unei femei o face mult mai atrăgătoare în rândul bărbaților, și nu numai. Pline de senzualitate și mister, ele necesită îngrijire adecvată care să evidențieze frumusețea naturală și senzația catifelată menită să-ți garanteze un sărut de neuitat. 

Trucuri pentru buze atrăgătoare. FOTO: Pexels
Trucuri pentru buze atrăgătoare. FOTO: Pexels

Totuși, există reprezentante ale sexului frumos care nu sunt mulțumite de buzele lor, iar singura variantă ajutătoare pentru ele este botoxul. Din fericire, există câteva trucuri care te vor ajuta să ai buze irezistibile, efectul fiind unul spectaculos, fără a trece pragul medicului estetician. 

Trucuri pentru îngijirea buzelor 

Atunci când vine vorba de îngrijirea buzelor, există 3 pași de la care nicio femeie nu trebuie să se abată: exfoliere, hidratare și aplicarea rujurilor hidratante. 

Exfolierea buzelor 

Pentru acest proces este necesar un exfoliant fin pe care îl poți prepara de una singură. 

Mălaiul sau zahărul brun sunt două alternative. Amestecă-le cu apă pentru a le omogeniza, apoi aplică amestecul peste buzele udate în prealabil. Aplică mișcări fine, întrucât abraziunea trebuie făcută cu multă blândețe. Clătește apoi cu apă călduță, însă evită acest truc dacă ai buzele crăpate sau uscate. 

image

Hidratarea buzelor

Procesul de hidratare trebuie urmat imediat după cel de exfoliere. Uleiuri naturale precum argan, cocos, jojoba sau shea sunt recomandate. 

Uscăciunea și striațiile buzelor dispar atunci când ele sunt hidratate fie cu uleiurile naturale de mai sus, fie atunci când folosești balsam de buze hidratant în compoziția căruia se află uleiurile amintite. 

Vei observa o îmbunătățire a lor, datorită mineralelor și vitaminelor conținute de aceste uleiuri. Te vei bucura de buze mult mai voluminoase, mai fine și  moi ca niciodată.

Alegerea rujului potrivit

După ce ai urmat acești doi pași, buzele tale sunt pregătite pentru procesul de make-up. Totuși, încearcă să folosești un creion de buze cu o textură fluidă, rezistent la transfer. 

Optează pentru rujuri fluide, bogate în uleiuri naturale și vitamine, care vor aduce o îmbunătățire asupra buzelor, chiar și atunci când porți machiaj. Pentru un efect mult mai voluminos, folosește un ruj cu o culoare asemănătoare creionului pentru contur. Cu siguranță vei întoarce multe priviri!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
coafura tunsoare femeie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net