Unde pleacă în luna de miere Ilinca Obădescu și Mihai Gruia. Au ales două locații de vis: „Abia așteptăm să descoperim locuri noi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cel mai proaspăt cuplu de soți sunt Ilinca Obădescu, vedetă Kanal D și Mihai Gruia, fostul solist din trupa Akcent, au avut un weekend de foc în care s-au căsătorit și la starea civilă, și în fața preotului și au avut și nunta.

Cei doi soți Gruia în noaptea nunții
Cei doi soți Gruia în noaptea nunții

Fermecătoarea Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor de la Kanal D, dar și a rubricilor ”Ce faci în weekend” și ”La Psihologog cu Cristian Andrei”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Gruia, fost solist în trupele ”Akcent” și ”Two”.

Cei doi frumoși nebuni au aceleaași pasiuni, le place să călătirească în locuri speciale sau despre care doar au auzit. Click! a vrut să afle ce fac cei doi soți, dar și unde și când vor să plece în luna de miere iar Ilinca Obădescu Gruia ne-a mărturisit, în exclusivitate, atât cum a fost la petrecere, dar și unde vor pleca.

„Ziua cea mare a fost plină de emoții, stări pe care nu le-am mai trait pana acum. Petrecerea de nunta a fost exact așa cum am plănuit împreuna. Alături de noi au fost oamenii dragi noua, acei oameni cu care poți sa împarți si bunele si relele din viață. Le multumim ca au participat si la acest eveniment important din viata noastră.

Peste două săptămâni plecam in luna de miere. Prima oprire America - LA (Los Angeles, n.r), Las Vegas, apoi Hawaii. Ne plac plimbările pe jos așa ca abia asteptam ca sa descoperim locuri noi. Avem biletele de avion cumparate, încă mai lucram la itinerar”, a povestit fericita proaspăt doamnă Gruia.

Ilinca Obădescu radiază de fericire
Ilinca Obădescu radiază de fericire

O poveste de dragoste specială

Vedeta Kanal D şi fostul component al trupei Akcent au reşit deja să acapareze atenţia tuturor. De Revelion el a cerut-o de nevastă la Paris şi i-a oferit inelul de logodnă, iar răspunsul se știe.

Ilinca Obădescu are de câteva luni o strălucire aparte, iar imaginile publicate pe reţelele sociale cu Mihai Gruia sunt cu siguranţă explicaţia. Precum adolescenţii, cei doi se sărută foarte des în văzul tuturor şi chiar realizează fotografii şi filmuleţe cu aceste dovezi ale afecţiunii ce şi-o poartă reciproc, pe care apoi le publică pereţelele sociale. Iar cadrele cu ei, desprinse parcă din tablouri cu Barbie şi Ken, adună mii de aprecieri din partea fanilor.

Cei doi soți Gruia în biserică
Cei doi soți Gruia în biserică

„E un băiat foarte bun (Mihai, n.r.). Ne-am întâlnit acum și bine am făcut”, a replicat Ilinca.

Prezentatoarea Kanal D ne-a povestit că ea şi Mihai se ştiau de la televizor de mult timp, dar s-au cunoscut recent printr-un prieten comun.

Deşi relaţia lor a evoluat cu paşi repezi până acum, Ilinca nu poate spune cât de repede va apărea şi un rod al iubirii lor. Am întrebat-o dacă se gândesc deja și la moștenitori și ne-a spus destul de nehotărâtă: „Mda... nu știu”. Cert este că acum pasiunea e la cote maxime, aşa că cei doi se bucură la maximum de orice experimentează. Şi merg des în vacanţe.

Ilinca și Mihai se înțeleg de minune
Ilinca și Mihai se înțeleg de minune

Mihai Gruia a mai fost căsătorit, cu Laura, femeia cu care are două fete. Cei doi au divorţat în 2018, după o relaţie de 14 ani, dintre care zece de căsnicie. La rândul ei, și Ilinca a avut mai multe relații în care a crezut că a întâlnit partenerul perfect, cea mai recentă fiind cea cu Cătălin Cazacu, campionul de motociclism, de care s-a despărțit acum aproape trei ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net