Ce obicei ciudat are Irinel Columbeanu, la prima oră a dimineții, la azil. Face asta în fiecare zi

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil, de trei săptămâni. Fostul milionar respectă o rutină zilnică și are parte de liniște și îngrijire specializată la căminul de bătrâni din Ghermănești. Are, însă, un obicei destul de bizar la prima oră a dimineții.

Irinel Columbeanu (66 de ani) își duce traiul la azilul din Ghermănești ca-n sânul lui Avraam. Fostul milionar a fost cazat singur în cameră, deși nu are bani să acopere chiria de 7000 de lei pe lună. Deocamdată, costurile sunt suportate de Ion Cassian, patronul azilului unde a fost găzduit în ultimele clipe ale vieții și tatăl fostului milionar de la Izvorani, Ion Columbeanu.

Irinel Columbeanu se trezește și ascultă imnul României, la prima oră! „Sunt patriot!”

Zilele trecute, Serghei Mizil a venit la azil, la prietenul Columbeanu și a organizat, în cadrul podcastului lui, o chetă pentru fostul milionar, ajuns acum falit, pentru a acoperi cheltuielile de la azil.

Cu acest prilej, am aflat și ce rutină are Irinel la prima oră a dimineții. Patronul azilului, Ion Cassian, l-a dat de gol.

Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici“, a dezvăluit Ion Cassian.

Prezent și el la discuție, Irinel Columbeanu a recunoscut că are acest obicei de ani de zile.

Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”, a spus fostul milionar.

Ce tratament ia la acest moment Columbeanu?

Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri înainte să ajungă la azilul din Ghermănești. La acest moment, fostul milionar este sub tratament.

Iau pastile în fiecare zi. Este vorba de Sortis și multe vitamine”, a mărturisit acesta.

Ion Cassian: „Oamenii au donat 1 euro pentru Columbeanu la bătaie de joc!”

Din păcate, cheta organizată la azil de Serghei Mizil pentru Irinel Columbeanu nu a avut nici pe departe succesul scontat. Sunt puțini oameni dispuși să-l ajute în aceste momente dificile pe Irinel Columbeanu.

Fostul milionar s-a trezit cu refuzuri în lanț din partea unor milionari precum Gigi Becali sau Dumitru Dragomir. Columbeanu a fost criticat aspru și de către Anamaria Prodan, Șerban Huidu sau Țzancă Uraganul.

Singurul care a bătut la poarta azilului cu sacoșa plină cu bani a fost Leo de la Strehaia, care nu a fost însă primit de Ion Cassian, patronul azilului, pe motiv că: „Suntem oameni serioși!”

Ion Cassian a dezvăluit că au fost persoane care l-au luat în derâdere pe fostul milionar de la Izvorani și au donat pentru acesta 1 euro în contul azilului.

Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel.

Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății.

Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian, conform wowbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net