Tavi Clonda, susținătorul Evei Măruță, actrița principală din Tati Part-Time. Și-a luat fetițele și au mers împreună la film

Ultima actualizare:

Tavi Clonda și-a luat fetița cea mare, pe Victoria, și împreună au mers la mall, acolo unde în cinematograf a rulat filmul Tati Part-Time, în care Eva Măruță și Alex Bogdan sunt protagoniști.

Eva Măruță alături de Tavi și Victoria / foto: Colaj Click!
Eva Măruță alături de Tavi și Victoria / foto: Colaj Click!

Nu doar cântărețul și fica sa au mers să vadă filmul de comedie, ci și alte multe vedete din România care și-au arătat susținerea față de copila de 8 ani care, la scurt timp după ce a gustat celebritatea, i-a simțit și gustul amar. 

Tavi Clonda, cu fetele la filmul Tati Part Time

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că Eva Măruță a fost și continuă să fie ținta principală a valului de hate la care românii au supus-o, din varii motive, principalul fiind acela că părinții ei sunt celebri, iar asta i-a adus și ei un soi de popularitate și astfel a reușit să joace într-un film. 

În timp ce oamenii erau extrem de aspri cu ea, nume cunoscute din showbiz și-au arătat susținerea față de situația prin care trece și i-au apreciat talentul la adevărata valoare, ceea ce pentru un copil de 8 ani, huiduit de multă lume, cu siguranță înseamnă destul de mult. 

Tavi Clonda a decis să meargă împreună cu cea mică și să se convingă cu ochii lor de calitatea filmului, astfel că au rămas surprinși, ca mulți alții, de altfel, de talentul Evei. 

Cântărețul a imortalizat acest moment în mai multe fotografii care îl ilustrează atât pe el, cât și pe Victoria în compania actriței principale, Eva Măruță. 

Alex Bogdan, detalii din culise despre Eva Măruță 

Actorul care a jucat rolul interpretul avocatului Iustin din filmul Tati Part Time, cel mai în vogă în acest moment, recunoaște că Eva Măruță „a fost o mare surpriză”, un copil talentat care a știut să se comporte natural în fața camerelor de filmat. 

A fost o mare surpriză, am știut oricum de la repetiții că lucrurile o să meargă bine. Am avut un pic de frică pentru că și pentru un actor cu experiență, un film, de un lung metraj, cu un rol principal, e foarte greu, e o provocare foarte mare dar pentru un copil de 8 ani care e la primul proiect. Slavă Domnului că s-a văzut foarte bine că ea e în lumina reflectoarelor, că e obișnuită cu camera și a fost foarte naturală. Adică, una e ce face ea pe TikTok, aici a făcut un personaj”, a declarat actorul în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net