Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut bagajele și au plecat din țară! Uite ce au decis cele două vedete

Ultima actualizare:

Maldive este una dintre destinațiile exotice preferate de multe vedete din România la început de an. Printre acestea se numără și Gabriela Cristea (49 de ani), prezentatoarea de la Antena Stars, care și-a luat familia și a plecat timp de o săptămână la relaxare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în vacanță, în Maldive. Sursă: Facebook
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în Maldive

Ajunși de două zile acolo, Gabriela Cristea și Tavi Clonda (44 de ani) le arată prietenilor virtuali de ce peisaje mirifice se bucură ei în această perioadă. În unul dintre cele mai recente filmulețe postate pe contul său de Facebook, prezentatoarea de televiziune le arată și le spune tuturor cât de fericită este că a ajuns în această destinație de vis.

„Am ajuns ( în Maldive – n.r) și plouă dar este o ploaie plăcută. Fetele și-au dorit să atingă apa de când au venit. Tot paradisul ăsta este doar pentru noi. Drumul a fost lung și foarte greu dar când am ajuns aici pot spune că am ajuns în paradis. Nu îmi doresc decât să dăm hainele de iarnă jos de pe noi și să trecem la costume de baie și să facem plajă.

Avem o săptămână de trăit în acest paradis, în care să lenevim, în care să ne simțim bine, în care să facem tot ce ne trece prin cap, dar mai presus de toate să ne conectăm cu natura și între noi…membrii familiei”, le-a spus Gabriela Cristea.

Reacții la cald

În urma imaginilor postate de Gabriela Cristea, prietenii virtuali au ținut să îi felicite pe cei doi pentru decizia de a evada pentru câteva zile din țară:

„Vacanță frumoasă și felicitări pentru felul vostru de a fi ca și oameni simpli, nu vip-uri cu fițe. Vă admir că sunteți un cuplu exemplu pentru alții”, „Vacanță plăcută! Să vă bucurați de momentele plăcute pe care le petreceți acolo alături de <prințesele voastre>”, „Ce tari sunteți. Ați început cu o vacană însorită cu mult soare. Vă ador, vă invidiez. La mulți ani și tot ce vă doriți în 2024”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net