Tiktokeriță iubită de toată România, atac la adresa Andrei Măruță: „Cum e posibil să-ți lași copilul să-și dea cu retinol pe față?”

În mediul online, subiectele controversate devin rapid virale, iar recent, un scandal legat de rutina de beauty a fiicei lui Andrei Măruță, Eva Măruță, a captat atenția publicului. O tiktokeriță, cunoscută și iubită de întreaga țară, și-a exprimat dezaprobarea față de decizia vedetei de a permite fiicei sale să folosească retinol la o vârstă atât de fragedă.

Eva Măruță și Andra. Foto: arhiva.
Eva Măruță și Andra. Foto: arhiva.

Tiktokerița a relatat că, deși nu este interesată de scandalul în care este implicată Eva Măruță în legătură cu filmul finanțat de părinți, a fost șocată să vadă pe For You mai multe videoclipuri cu fetița în cauză. Un astfel de videoclip, în care Eva aplică retinol pe față și prezintă o rutină de îngrijire a pielii, a stârnit reacții intense din partea tiktokeriței.

Ce a spus tiktokerița despre Eva Măruță

"Am văzut și eu tot scandalul cu Eva Măruță, că a apărut în filmul acela finanțat de Măruță. Sincer, nu mă interesează asta. Dar au început să-mi apară pe For You foarte multe videoclipuri cu Eva, și cel mai tare m-a șocat ăsta. Cum o fetiță de 6-8 ani, câți ani are, își dă cu retinol pe față, are skeancare rutine. Pe mine m-a șocat, mi-a displăcut, cum e posibil să faci așa ceva, să-ți lași copilul să folosească retinol la vârsta de opt ani. Nu că este needucată, este răsfățată până la nivelul o mie. Și nu e ok să fi răsfățat în felul acesta", a declarat tiktokerița într-un videoclip postat pe contul său.

Tiktokerița și-a exprimat dezacordul față de educația pe care o primește micuța

Aceasta și-a exprimat ulterior dezacordul față de educația pe care o primește Eva Măruță, comparând situația cu propriile experiențe de copil. "Ai mei îmi cumpărau păpuși Barbie, dar nu m-au lăsat să beau suc toată viața mea și mă bucur pentru asta. Mă bucur că nu m-au lăsat să beau Cola la vârsta de 8 ani", a adăugat ea.

Scandalul continuă să stârnească reacții contradictorii pe rețelele sociale, iar discuția despre limitele în ceea ce privește îngrijirea pielii la o vârstă fragedă devine din ce în ce mai intensă în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net