BRomania a dat din casă! De ce a plâns Andra la filmările „Tati part-time”: „Nu aveam impresia asta despre tine”

Filmul „Tati Part-Time” în care joacă fiica de 9 ani a lui Cătălin Măruță (45 de ani), Eva, devine încet  dar sigur un adevărat fenomen.

Familia lui Măruță s-a aflat în turneu la Brașov în acest weekend, pentru promovarea filmului și chiar dacă BRomania (36 de ani) a lipsit de la munte, Măruță a ținut să îi transmită salutări. Matei Dima în schimb i-a povestit prezentatorului TV în cadrul podcastului său, „Acasă la Măruță”, cât de mult o îndrăgește pe Eva și cum a început să își dorească copii datorită ei, după ce a cunoscut-o pe ea mai bine și pe celebrii ei părinți. BRomania a vorbit deschis despre momentele de la filmările "Tati Part-Time" cu Eva, David, Andra și Cătălin Măruță și chiar a dat din casă la un moment dat faptul că vedeta PRO TV roșește la bancurile spuse de soția sa, Andra.

„Andra avea lacrimi în ochi”

Eu tot ce zic este sincer! După ce am făcut filmul, am cunoscut-o pe Eva, te-am cunoscut mai bine pe tine, am cunoscut-o pe  Andra. Andra care m-a mega impresionat și la filmări. La un moment dat Andra avea lacrimi în ochi la filmări lângă noi și se uita la noi și ne mulțumea! Ne mulțumea efectiv și zicea "Nu-mi dau seama, eu nu aveam impresia asta despre tine, Matei!". Și nici noi nu aveam despre voi, adică...Da, nici noi despre voi. Noi când am fost la voi acasă eram distruși pe emoții.

Vorbeam, vă bârfeam. "Ziceam, bă ce o să facem acolo, la Cătă... De Andra eu nu știam absolut nimic, în afară că ea cântă extraordinar de bine. Bă, și am venit acolo și ne-ați rupt în două efectiv, și cum vorbiți cu copiii, și Andra cât de funny e și tu, deci tu când te înroșeai. Deci când zicea...asta e puțin inside...Andra ne zicea niște bancuri mai deocheate, și Cătă era roșu, îi spunea, "oprește-te"! Și eu mă gândeam: "Vezi cum e, Cătă? Vezi cum e? Vezi și tu în sfârșit cum este! Știi?", a început să povestească Matei Dima pentru podcastul „Acasă la Măruță”. Iar în urma acestei întâlniri frumoase și de suflet în care vedetele s-au descoperit din ce în ce mai bine, BRomania a tras o concluzie serioasă: Eva Măruță l-a făcut să își dorească să aibă copii și să devină tată.

BRomania vrea să fie tătic

"Și de aia am zis, văzându-vă pe voi cum vă comportați cu copiii, Eva, într-adevăr, m-a făcut să îmi doresc să fiu tătic! Dar voi m-ați făcut să îmi doresc să fiu părinte! Adică atât de conectați și comunicați frumos cu ei și vă ascultă și vă înțeleg, am zis: "Bă, trebuie, trebuie să mă învățați și pe mine”, a mai completat Matei Dima, alias BRomania în discuția cu Cătălin Măruță.

De când s-a lansat în cinematografe, comedia „Tati Part-Time” are valuri de reacții, atât negative cât și pozitive. Eva Măruță se află în centrul atenției și chiar dacă există răutăcioși care o critică, părinții ei o susțin și îi sunt mereu alături chiar și în turneul de promovare al filmului în orașele din țară acolo unde sunt cozi imense la poze și autografe cu Eva Măruță și protagoniștii filmului iar Cătălin Măruță este amfitrion și socializează cu publicul care vine la filmul în care joacă fiica lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net