Lavinia Goste, poveste de viață impresionantă. Artista și familia ei, cu ochii în lacrimi

Artista Lavinia Goste și-a pus sufletul „pe tavă” și a făcut dezvăluiri emoționante, vinerea trecută, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

A fost pentru prima dată când interpreta de muzică populară a apărut la TV cu toată familia ei, părinții și cele două surori, și a povestit despre o perioadă grea din viața ei, atunci când părinții au decis să își ajute copiii, și-au lăsat fetele acasă și au plecat să muncească în străinătate.

A fost o zi plină de emoții!! Pentru prima dată în atâția ani de când mă știți, am fost cu toată familia în platou @lamaruta_protv! Am spus povestea noastră, nu a fost ușor, dar cu siguranță vom rămâne cu o amintire minunată. Suntem conștienți că povestea noastră este și povestea multor români.Chiar dacă ne-au despărțit mii de kilometri, suntem o familie unită, orice problemă pe care am avut-o am depășit-o împreună, aceasta e normalitatea noastră.

Din anul 2010 părinții sunt acasă, alături de noi, pentru tot ce avem acum, îi mulțumim Lui Dumnezeu! Prețuiesc fiecare secundă petrecută alături de familie, nu e nimic mai important și mai frumos! Ceea ce este important e că părinții noștri, mâine, aniversează 45 de ani de căsnicie! Abia aștept să le cânt la nunta de AUR! Sunteți cei mai deosebiți părinți și bunici! Vă adorăm!”, a fost mesajul pe care Lavinia Goste l-a postat vineri, atunci când a bifat o premieră și a fost cu toată familia ei, părinții și cele două surori, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Sacrificiul făcut la vremea respectivă de părinții Lavinie Goste a meritat din plin. Artista a primit o educație riguroasă din partea acestora, ceea ce a ajutat-o să devină omul muncitor de azi. De la vârsta de 15 ani, Lavinia Goste și surorile ei au fost nevoite să se gospodărească singure în perioada în care mama și tatăl ei au fost plecați la muncă în Portugalia.

„Părinții și-au dorit ca noi să avem un viitor mai bun”

Din păcate, eu împreună cu surorile mele facem parte din acei copii care au fost lăsați acasă, pentru ca părinții să plece să lucreze în străinătate. Eu sunt cea mai mică dintre surori. Părinții și-au dorit ca noi să avem un viitor mai bun decât au avut ei. Când a plecat tati aveam 15 ani!", a început să povestească îndrăgita artistă, la Măruță.

Erați în România, aveați un magazin aici, o mică afacere, ca să spun așa, unde datorită bunătății dumneavoastră, pentru că dădeați oamenilor tot felul de lucruri pe caiet. ați ajuns să nu mai faceți față cu magazinul ăsta, să se aleagă praful de el! Pentru că așa e când dai pe datorie, uită oamenii să mai vină să aducă!", i-a spus Măruță tatălui Laviniei Goste!

Tatăl Laviniei Goste a plecat din țară în anul 2000 și a ajuns în Portugalia, după 50 de ore petrecute într-un microbuz, pe drum. Și-a dorit să își ajute familia și efortul său nu a fost în zadar.

 „Strângeam bani ca să pot trimite acasă”

Nu s-a ales praful de el, dar a fost suficient. Au rămas cam mulți bani în sat, la oameni, cam în jur de 8 milioane, pe vremea aia, în 2000. Am fost nevoit atunci să plec în străinătate, fiindcă ele au crescut, urma să facă liceul, facultatea. Eu știind că trebuie să le ajut, pentru că pe mine nu m-a ajutat nimeni să mă duc de popă.

Știam de la tatăl meu care e situația, a zis că el nu are bani să merg mai departe și am făcut o școală profesională. Am mers în Portugalia, la 4500 de km, am mers 50 de ore cu microbuzul. Am lucrat ca dulgher, pe șantier, tot timpul. Strângeam bani ca să pot trimite acasă. Am lucrat singur un an, apoi a venit soția la mine. Chiar de ziua mea, pe 28 martie, am ajuns în Portugalia. După 2 ani m-am întors în România. Asta a fost viața! Noi consumam în jur de 100 de euro ca să comunicăm, le trimiteam pachet", i-a povestit tatăl Laviniei Goste lui Cătălin Măruță, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia și cele trei fete ale lui, pentru a le putea oferi mai multe oportunități în viață, moment în care interpreta de muzică populară a izbucnit în lacrimi.

În timpul în care au fost plecați din țară, părinții artistei comunicau la telefon cu fetele lor și le trimiteau pachete acasă. Ei au reușit să își mențină familia unită și să ajungă la 45 de ani de căsătorie împreună.

Atunci nu erau mijloacele astea de comunicare, nici internetul, și ne scriam scrisori și am ascultat foarte mult porunca părinților și faptul că ne-au educat mai riguros, cred că a contat! Să nu ne facem niciodată de rușine, să nu ne faceți de rușine și să ascultăm de ei, să nu uităm ceea ce ne-au învățat ei! L-am iubit atât de mult pe tati și știam că are atâta nevoie de mami, încât ne-am dorit ca ea să plece la el, avea nevoie de ea", i-a mai mărturisit artista lui Măruță.

Tată a vrut să meargă să se facă popă, are o voce foarte frumoasă, de la el am moștenit vocea”, a dat din casă interpreta de folclo,r care a lansat în preajma sărbătorilor de iarnă o melodie frumoasă în duet cu tatăl său.

Surorile Goste au avut parte de o educație riguroasă, în mod special din partea mamei lor.

Nu regret deloc că am fost foarte exigenți, am știut să fiu și exigentă dar și prietenă, orice hotărâre am discutat-o împreună!", a povestit și mama artistei. Părinții Laviniei Goste au sărbătorit, sâmbătă, 45 de ani de căsătorie.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, un cuplu fericit

Lavinia Goste și soțul ei, Marius Zorilă, au împreună două gemene de 10 ani. Au intrat fericiți în noul an și cu forțe proaspete de muncă pentru că vor pregăti piese noi nouțe pentru cei care îi ascultă și îi iubesc.

Am intrat foarte bine în noul an, suntem foarte fericiți, am reușit să realizăm cu ajutorul Lui Dumnezeu ceea ce ne-am dorit și cred că a fost cel mai important pentru noi. Un lucru important și fantastic este că oriunde am cântat cu ocazia  sărbătorilor de iarnă oamenii ne-au așteptat cu brațele deschise, mi-au cântat toate piesele, am fost foarte bucuroasă și m-am simțit binecuvântată!”, ne-a mărturisit pentru Click!, Lavinia Goste.

„Pot să spun că avem proiecte extraordinare, despre care încă nu pot să vorbesc. În perioada următoare, intrăm în studio foarte curând pentru a înregistra piese noi!”, mai adaugă artista, care se ocupă îndeaproape și de educația celor două gemene ale familie, Ioana și Maria, pe care nu le ajută la teme decât la nevoie, deoarece fetele sunt foarte conștiincioase și învață bine.

Fetele sunt foarte bine, sunt minunate. Sunt foarte conștiincioase, acum începem să culegem roadele educației și sacrificiului de a fi mereu împreună. Echilibrul lor pentru noi este cel mai important. Temele și le fac singure, când au nevoie de ajutor cer, și mai avem la nevoie spiriduși care ne ajută, e clar că noi nu avem cum să le știm pe toate, chiar dacă la un moment dat am învățat cu toții aceleași lucruri, parcă diferă metoda de predare acum”, a mai completat interpreta de muzică populară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net