Lavinia Goste a lansat cel mai frumos colind de Crăciun! Gemenele îndrăgitei artiste apar în videoclip

Ultima actualizare:

Îndrăgita artistă Lavinia Goste aduce o rază de lumină în sezonul sărbătorilor cu lansarea unui nou colind, menit să aducă bucurie și căldură în inimile ascultătorilor.

„Primeneşte-ţi, gazdă, casa”, îmbină tradiția românească cu sunete contemporane și emoția autentică şi asta datorită orchestraţiei deosebite ce poartă semnătura soţului artistei, maestrul Marius Zorilă. Lavinia Goste, cu vocea sa distinctă și talentul incontestabil, transmite povestea sărbătorilor într-un mod unic, captivând audiența și aducând o notă proaspătă în repertoriul muzical de Crăciun.

În „Primeneşte-ţi, gazdă, casa”, artista are o voce caldă care te trimite chiar în Ajunul Crăciunului, fericit, lângă brad. Mai mult, bucuria pentru fanii artistei a fost și mai mare atunci când au observat că gemenele ei, Ioana și Maria, apar în videoclipul cel nou. 

Lavinia a transmis și un mesaj emoționant și a explicat și cum au decurs filmările. 

"Colindul acesta,  „Primenește-ți, gazdă, casa”, este o călătorie emoțională pentru mine și sper că va aduce bucurie și căldură în casele ascultătorilor mei. Am dorit să îmbin tradiția cu noutatea și să creez ceva cu adevărat special pentru această perioadă magică a anului. Am reușit să filmăm alături de Ioana și Maria, gemenele noastre minunate și cu o parte din familia noastră, fratele lui Marius, Veran Zorilă alături de soția lui frumoasă, Andreea, și minunatele lor fetițe, nepoțelele noastre Ana și Iris. Am dorit să ne unim, să vă transmitem energia noastră, și pentru că toate sărbătorile sunt în familie. Așa să ne fie fiecare sărbătoare, alături de cei dragi. Vă doresc sărbători cu pace și multă fericire!", a declarat Lavinia Goste, extrem de încântată de videoclipul frumos care a ieșit pentru colindul „Primenește-ți, gazdă, casa”, care reflectă atât de bine armonia din familia artistei și căldura pe care o împărtășește pentru cei care o iubesc și o ascultă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net