Mihai Morar, scrisoare emoționantă la aniversarea gemenelor sale: „Nu mai sunteți copii”

Prilej de mare sărbătoare în familia lui Mihai Morar! Gemenele cunoscutului realizator de radio au aniversat, pe 23 octombrie, 15 ani. Tatăl lor le-a transmis, cu aceasta ocazie, un mesaj cât se poate de emoționant!

Gemenele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, au împlinit, pe 23 octombrie, frumoasa vârstă de 15 ani. Fostul prezentator de televiziune și soția lui, Gabriela, le-au făcut celor două fiice ale lor, Mara și Cezara, care s-au transformat în domnișoare în toată regula, o petrecere pe cinste.

La ceas aniversar, Mihai Morar (42 de ani) le-a transmis public fiicelor sale un mesaj amplu, deosebit de emoționant, pe rețelele de socializare.

Iubitele mele, Mara și Cezara, CINCISPREZECE. Când încep cei mai frumoși

ani. Poate o să vi se pară teribili acum, dar cu vârsta de acum o să vă hrăniti toată viața. CINCISPREZECE. Poate vârsta copilului interior a fiecărui adult care ascultă de copilul interior. Adică, motorul, focul viu, Vocea sau cum mai vreți voi să-i spuneți.

Mihai Morar: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați!”

CINCISPREZECE. Vă minte cine vă spune că e vârsta critică. E vârsta capitală. Pentru că prieteniile adevărate de acum rămân pentru totdeauna.

CINCISPREZECE. Pentru că pasiunile de acum ard toată viața.

CINCISPREZECE. Nu mai sunteți copii, dar așa o să vă spună mami și tati toată viața. Nu mai sunteți copii, dar asta vă rămâne vârsta copilului vostru interior toată viața.

CINCISPREZECE. Anii cu cele mai multe întrebări. Să nu vă speriați, sunt minunați. Anii îngrozitori ai vieții sunt cei în care ai mai multe răspunsuri decât întrebări.

CINCISPREZECE. Când te scuturi de tot de copilărie, pe dinafară, dar o păstrezi pe veci pe dinăuntru.

CINCISPREZECE. Anii la care unii deja erau faimoși, alții campioni, alții bogați. Voi să fiți doar vii.

CINCISPREZECE. Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Dar, vă știu, nici lumea n-o să vă schimbe pe voi.

CINCISPREZECE. Anii la care vocea lui Taylor Swift se aude mai tare decât vocea părinților. Dar, în curând, chiar și vocea lui Taylor va fi acoperită de o voce care abia acum se formează: vocea sinelui vostru.

CINCISPREZECE. Vârsta primilor fluturi în stomac. Dar despre asta vă spune Taylor mai multe. La mulți ani, Mara și Cezara! Vă iubim!”, a fost scrisoarea emoționantă postată de Mihai Morar, pentru gemenele sale, pe contul său de socializare.

În 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția lui deveneau părinții a două fete gemene, Mara și Cezara. Aceștia au devenit, din nou părinți, pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă. Mihai a dezvăluit, recent, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era colegă la radio, după numai două luni de relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net