Ce s-a ales de gemenele de la Indiggo? Cum arată și cu ce se ocupă la 15 ani de când au părăsit România

Ultima actualizare:

Anii 2000 culminau cu o prezență extrem de plăcută în industria muzicală românească. Gabriela și Mihaela Modorcea debutau în lumea muzicii la vârsta de doar 12 ani, în seara Crăciunului din 1996, la TVR și Radio România Actualități cu „Colinde, colinde”. Succesul în lumea muzicii a fost răsunător, până când au decis să înceapă un nou capitol în America. 

Gabriela și Mihaela Modorcea
Gabriela și Mihaela Modorcea

În luna iunie a anului în curs, gemenele au împlinit vârsta de 38 de ani. Sunt persoane active în social media și își țin fanii la curent cu activitățile lor, semn că au o viață pe care și-au dorit-o. 

Cu ce se ocupă în America gemenele Indiggo 

Postările din social media demonstrează că Mihaela și Gabriela Modorcea au un stil de viață sănătos, practică multe activități în aer liber și călătoresc des prin America. 

Nici pe plan personal nu se pot plânge, căci au dus muzica peste hotare, cu toate că acum practică un alt stil, devoțional. 

În ultimul timp au explorat zona religioasă și chiar au lansat, în anul 2021, o piesă compusă și orchestrată de ele, intitulată „Christ Is Risen, Alleluia”, de pe albumul „Church of Love”. 

Cu toate că muzica a fost dintotdeauna pasiunea lor, Gabriela și Mihaela Modorcea doresc să devină actrițe de succes. 

Gabriela și Mihaela sunt pasionate de latura artistică 

Gemenele Indiggo / foto: Instagram
Gemenele Indiggo / foto: Instagram

Pe lângă activitățile enumerate mai sus, gemenele oferă cursuri de pictură pe piese vestimentare. De asemenea, ele predau și cursuri de dans oriental și modern: „hip-hop belly dance”. 

Gabriela și Mihaela s-au făcut remarcate și la „Americas Got Talent” în anul 2008, când au urcat pe scenă pentru a interpreta piesa „New York, New York”. Întreaga fericire le-a fost spulberată de juratul David Haaselhoff, cel care le-a criticat aspru pentru ținutele purtate: rochii provocatoare însoțite de un machiaj strident. 

Experiențele lor nu se opresc aici, căci în filmele hollywoodiene „Van Wilder 2', „Law&Order: Special Victim Unit” au apărut și ele, semn că dorința lor de a pune bazele unei cariere solide în lumea filmului începe să prindă contur. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net