Gemenele de la Indiggo, făcute praf: "Mi-au împuţit casa. Puţea în camera lor"

image
Gemenele de la "Indiggo" au plecat pe tărâm american pentru o carieră de succesFoto: Arhivă personală

Visul american pare să nu fie cel mai frumos în cazul fetelor de la "Indiggo". După ce au plecat în Statele Unite pentru a se realiza profesional, o apropiată a gemenelor povesteşte despre viaţa şi cariera lor de acolo.

Au crezut că vor da lovitura în America, dar se pare că nu a fost deloc aşa cum au sperat, cel puţin asta spune o cunoştinţă a fetelor. Gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea care compun trupa “Indiggo” sunt, de mai bine de 7 ani, în Statele Unite. Au plecat cu gândul de a avea o carieră artistică remarcabilă, asta după ce şi-au petrecut alţi doi ani şi în Germania, unde au încercat acelaşi lucru. În prezent, amănunte picante ies la iveală chiar de la cea care le-a ajutat pe gemene să ajungă în Statele Unite. Se numeşte Alina Nicolae şi este antrenoare de fitness în New York, de ani buni de zile. Aceasta este cea care le-a oferit fetelor casă şi masă, iniţial, dar şi cea care le-a făcut acestora contactul cu producătorul muzical Tommy Motolla, după cum a povestit ea pentru cbz.ro.

“La audiţie (cu Tommy Mottolla n.r.) fetele erau atât de emoţionate că mai aveau puţin şi săreau în capul lui… şi el a venit atunci cu Thalia (soţia lui actuala). Iţi dai seama, la valoarea lor de nu ştiu ce naibii erau, au cântat cu blondul din Modern Talking în Germania (Dieter Bohlen)… şi erau atât de emoţionate… După care el le întreaba dacă ştiu să cante la vreun instrument. Una dintre ele cânta mai bine la pian… Mihaela era aia mai tupeistă; cealaltă era mai în umbra ei. Mihaela era mai înfiptă şi avea tupeu. Una din ele cânta la pian; cealaltă se unduia pe acolo. Nu prea cred că le-a plăcut, că nu le-a mai dat nicio şansă”, a mărturisit Alina.

Alina povesteşte cum, practic, la un moment dat nu mai putea scăpa de gemene. În plus, Alina le acuză că sunt certate şi cu ordinea şi curăţenia: “La două săptămani de când le-am lasat singure în apartamentul meu, când m-am întors am găsit în chiuveta de la baie un morman de vase. Oh, My God! Si aşa putea în camera lor… astea îmi împuţeau casa. Vreau să fie curăţenie, să aprecieze că stau în casa unui străin. Am venit cu nişte nervi… şi deasupra mea, la etaj, aveam o prietenă cu o cameră liberă, de inchiriat, şi le-am zis fetelor că îmi pare rău, dar nu le mai pot găzdui. Vine taică-meu, am şi eu un prieten … am zis orice numai să plece de acolo. Nu mai scăpam de ele; erau ca nişte lipitori”, a adăugat Alina pentru aceeaşi sursă.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (4) jpg
Nor Cumulus FOTO Silviu Gurlui png
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png