Cine sunt româncele care au jucat în același film cu Volodimir Zelenski. Făceau furori în urmă cu două decenii

Ultima actualizare:

Înainte de a deveni președintele Ucrainei, cariera lui Volodimir Zelenski a fost una cu totul diferită de sfera politică. Zelenski a fost actor de comedie și a participat la numeroase emisiuni, unde s-a făcut remarcat prin simțul umorului și personalitatea jovială.

Volodimir Zelenski a fost actor de comedie înainte de a deveni președintele Ucrainei
Volodimir Zelenski a fost actor de comedie înainte de a deveni președintele Ucrainei

Volodimir Zelenski este astăzi conducătorul Ucrainei și una dintre cele mai cunoscute personalități din domeniul politicii. Parcursul profesional al lui Volodimir Zelenski este unul atipic. Înainte de a deveni cunoscut pentru activitatea sa politică, Zelenski a adus zâmbetele telespectatorilor ucraineni, fiind actor de comedie. 

Gemenele de la Indiggo au jucat în același film cu Volodimir Zelenski

Două românce au avut șansa de a juca în același film cu Volodimir Zelenski! Este vorba despre pelicula ”Lyubov v bolshom gorode”, care spune povestea a trei amici ruși care trăiesc o viață tumultoasă în New York.

Se pare că ideea scenariului i-a apariținut lui Zelenski, iar filmul făcut în anul 2009 s-a bucurat de succes în rândul iubitorilor de comedie. În film au jucat și gemenele Modorcea, sau gemenele care au făcut parte din formația Indiggo, așa cum sunt cunoscute de toată lumea, conform Fanatik.

Gemenele Modorcea au făcut furori cu ani în urmă, când formau formația Indiggo
Gemenele Modorcea au făcut furori cu ani în urmă, când formau formația Indiggo

„Trei expatriați ruși iubesc viața și seduc femeile din New York până când se întâlnesc cu Sfântul Valentin, care este deghizat. Acesta îi blesteamă să rămână impotenți până când învață ce este dragostea adevărată. Fără dragoste-fără sex”,este descrierea filmului care a avut un succes fulminant în Ucraina și Rusia. 

Volodimir Zelenski a absolvit cursurile unei facultăți de economie,iar în anul 1997 a pus bazele unei companii de producție care crea filme, desene animante și diferite momente satirice pentru televiziune. În unul dintre filmele sale a jucat rolul unui tânăr obișnuit care devine, peste noapte, președintele Ucrainei și trebuie să ia decizii importante pentru țara sa. 

Președintele Ucrainei a participat și la emisiune televizate în care a demonstrat că se pricepe la dans și la cântat. În anul 2019 a reușit să câștige alegerile prezidențiale împotriva miliardarului Petro Poroșenko, spre surprinderea tuturor. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net