PRO TV va difuza filmul ÔÇ×Servant of the People" ├«n care pre╚Öedintele Volodimir Zelenski de╚Ťine rolul principal

Pre╚Öedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a devenit cunoscut de o lume ├«ntreag─â ├«n urma modului ├«n care a decis s─â ac╚Ťioneze ├«n cadrul crizei prin care trece ╚Ťara sa. A transmis nenum─ârate mesaje de ├«ncurajare popula╚Ťiei, a luat atitudine ├«n fa╚Ťa pericolului reprezentat de armata rus─â ╚Öi a negociat cu liderii europeni. Popularitatea sa se afl─â ├«n continu─â cre╚Ötere, iar ac╚Ťiunile sale sunt apreciate de oameni din toate col╚Ťurile lumii.┬á

image
Volodimir Zelenski a jucat în numeroase filme de comedia

PRO TV a decis s─â difuzeze serialul┬áÔÇ×Servant of the People",┬á o satir─â ├«n care pre╚Öedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski de╚Ťine rolul principal. Zelesnki joac─â rolul unui profesor de istorie care ├«╚Öi asum─â func╚Ťia de pre╚Öedinte al Ucrainei.┬á

Traseul carierei lui Volodimir Zelenski este unul impresionant ╚Öi cu adev─ârat inedit. Volodimir Zelenski a absolvit cursurile unei facult─â╚Ťi de economie,iar ├«n anul 1997 a pus bazele unei companii de produc╚Ťie care crea filme, desene animante ╚Öi diferite momente satirice pentru televiziune.

Pre╚Öedintele Ucrainei a participat ╚Öi la emisiune televizate ├«n care a demonstrat c─â se pricepe la dans ╚Öi la c├óntat. ├Än anul 2019 a reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige alegerile preziden╚Ťiale ├«mpotriva miliardarului Petro Poro╚Öenko.

ÔÇ×De mul┼úi ani, Eccho Rights s-a bucurat de rela┼úii minunate ┼či fructuoase cu parteneri din Ucraina ┼či suntem devasta┼úi de ceea ce s-a ├«nt├ómplat ├«n ultima s─âpt─âm├ón─â. G├óndurile noastre se ├«ndreapt─â c─âtre prietenii no┼čtri apropia┼úi din Kiev.

├Än calitate de distribuitori interna┼úionali ai serialului ┬źServant of the People┬╗, creat de pre┼čedintele Zelenski ┼či care ├«l are ├«n rol principal, pozi┼úia Eccho Rights este c─â cel mai bun sprijin pe care industria global─â de televiziune ├«l poate oferi Ucrainei ast─âzi este s─â ├«mp─ârt─â┼čeasc─â aceast─â poveste", a fost mesajul f─âcut de c─âtre compania care de╚Ťine drepturile asupra filmului ├«n care Zelenski de╚Ťine rolul principal.┬á

Eccho Rights nu va mai difuza filme produse în Rusia

Pe de altă parte, compania a decis să elimine din grilă toate filmele produse în Rusia sau de către regizori de origine rusă, în semn de solidaritate cu evenimentele tragice care au loc în Ucraina de aproximativ o săptămână.

ÔÇ×Eccho Rights a eliminat toate serialele de┼úinute ┼či produse de Rusia din catalogul nostru. ├Än solidaritate cu Ucraina, trebuie s─â lu─âm toate m─âsurile punitive disponibile ├«n lupta ├«mpotriva RusieiÔÇŁ, este anun┼úul f─âcut de compania de distribu┼úie, pe Instagram.

┬á Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram!┬á┬á

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png