PRO TV va difuza filmul „Servant of the People" în care președintele Volodimir Zelenski deține rolul principal

Ultima actualizare:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a devenit cunoscut de o lume întreagă în urma modului în care a decis să acționeze în cadrul crizei prin care trece țara sa. A transmis nenumărate mesaje de încurajare populației, a luat atitudine în fața pericolului reprezentat de armata rusă și a negociat cu liderii europeni. Popularitatea sa se află în continuă creștere, iar acțiunile sale sunt apreciate de oameni din toate colțurile lumii. 

Volodimir Zelenski a jucat în numeroase filme de comedia
Volodimir Zelenski a jucat în numeroase filme de comedia

PRO TV a decis să difuzeze serialul „Servant of the People",  o satiră în care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski deține rolul principal. Zelesnki joacă rolul unui profesor de istorie care își asumă funcția de președinte al Ucrainei. 

Traseul carierei lui Volodimir Zelenski este unul impresionant și cu adevărat inedit. Volodimir Zelenski a absolvit cursurile unei facultăți de economie,iar în anul 1997 a pus bazele unei companii de producție care crea filme, desene animante și diferite momente satirice pentru televiziune.

Președintele Ucrainei a participat și la emisiune televizate în care a demonstrat că se pricepe la dans și la cântat. În anul 2019 a reușit să câștige alegerile prezidențiale împotriva miliardarului Petro Poroșenko.

De mulţi ani, Eccho Rights s-a bucurat de relaţii minunate şi fructuoase cu parteneri din Ucraina şi suntem devastaţi de ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Gândurile noastre se îndreaptă către prietenii noştri apropiaţi din Kiev.

În calitate de distribuitori internaţionali ai serialului «Servant of the People», creat de preşedintele Zelenski şi care îl are în rol principal, poziţia Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtăşească această poveste", a fost mesajul făcut de către compania care deține drepturile asupra filmului în care Zelenski deține rolul principal. 

Eccho Rights nu va mai difuza filme produse în Rusia

Pe de altă parte, compania a decis să elimine din grilă toate filmele produse în Rusia sau de către regizori de origine rusă, în semn de solidaritate cu evenimentele tragice care au loc în Ucraina de aproximativ o săptămână.

„Eccho Rights a eliminat toate serialele deţinute şi produse de Rusia din catalogul nostru. În solidaritate cu Ucraina, trebuie să luăm toate măsurile punitive disponibile în lupta împotriva Rusiei”, este anunţul făcut de compania de distribuţie, pe Instagram.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net