Un spion infiltrat ├«n cercul lui Putin a oferit informa╚Ťii care au prevenit asasinarea lui Zelenski

Aleksei Danilov, Secretarul Consiliului pentru Securitate Na╚Ťional─â ╚Öi Ap─ârare al Ucrainei, a transmis c─â reprezentan╚Ťii FSB - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, cunoscut drept fostul KGB, au oferit informa╚Ťii strict secrete despre cecenii ce au fost trimi╚Öi ├«n Ucraina, informa╚Ťiile acestora ajut├ónd la eliminarea grupului de mercenari.

volodimir zelenski si vladimir putin

"Avem informa┼úii detaliate despre opera┼úiunea special─â care urma s─â fie pus─â ├«n practic─â nemijlocit de c─âtre cecenii lui Kad├órov (Ramzan, liderul pro-Kremlin al Ceceniei) privind lichidarea┬ápre┼čedintelui┬ánostru", a afirmat Danilov, ├«ntr-o interven┼úie la postul de televiziune Ukraina-24.

Un spion infiltrat în cercul lui Putin

"Pot s─â v─â spun c─â am primit informa┼úii despre cecenii trimi┼či ├«n Ucraina de la reprezentan┼úi ai FSB care nu au dorit s─â ia parte la acest r─âzboi s├óngeros. Datorit─â acestui fapt, un grup de elit─â al lui Kad├órov care a venit aici pentru a-l elimina pe pre┼čedintele nostru a fost┬ádistrus", a declarat responsabilul ucrainean.

├Än momentul ├«n care gruparea a intrat pe teritoriul ucrainean, unitatea s-a ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â grupuri, indic─â acesta. ÔÇ×Noi i-am urm─ârit. Un grup a fost distrus la Hostomel, iar al doilea grup se afl─â sub observa╚Ťia solda╚Ťilor no╚ÖtriÔÇŁ, a transmis secretarul SNBO, potrivit Interfax-Ucraina, citat de c─âtre┬áAgerpres.

Mai multe grupuri de ceceni au ajuns ├«n Ucraina, Volodimir Zelenski fiind ╚Ťinta lor num─ârul unu, a╚Öa cum ╚Öi pre╚Öedintele Ucrainei consider─â. Ramzan Kad├órov, liderul cecenilor, a subliniat c─â mai multe convoaie militare cecene au fost trimise pentru a ajuta la ofensiva asupra Ucrainei.

De asemenea, anterior, mai multe informa╚Ťii au fost prezentate de c─âtre CNN, potrivit c─ârora se afl─â un spion al CIA ├«n apropierea lui Putin. ├Än aceast─â ocazie, acesta a indicat c─â ÔÇ×ceva se ├«nt├ómpl─â cu PutinÔÇŁ, ├«n contextul ├«n care modul de ac╚Ťionare a pre╚Öedintelui rus nu se asem─ân─â unui fost spion KGB, ci, mai degrab─â, unui om pe fug─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg