Pe cine plănuiește Vladimir Putin să pună la conducerea Ucrainei dacă Zelenski dispare

Dictatorul de la Moscova ar urm─âri s─â-l ├«nlocuiasc─â pe Volodimir Zelenski, dac─â acesta va fi asasinat, cu Viktor Ianukovici, fost ┼čef al statului, ├«nl─âturat de la conducere de valul ineditei mi┼čc─âri de contestare din 2014, intr├ónd ├«n c─âr╚Ťile de istorie drept "Revolu┼úia din EuroMaidan".

zelenski

Publica┼úia Ukrainska Pravda, cit├ónd serviciile de informa┼úii ucrainene, a prezentat aceast─â nara╚Ťiune, consider├ónd c─â e cel mai posibil scenariu, dac─â Vladimir Putin dore╚Öte s─â instaleze un guvern marionet─â la Kiev.

De ce Iakunovici?

Viktor Ianukovici a fugit ├«n Rusia ├«n timpul EuroMaidanului din 2014, ca mai apoi s─â fie relocat la Minsk, unde ar urma s─â fie proclamat drept ÔÇ×pre╚Öedinte al UcraineiÔÇŁ, potrivit unui scenariu dezv─âluit publica┼úiei men┼úionate, de o surs─â din serviciile secrete ucrainene, potrivit┬áAgerpres.┬á

Aceast─â nara╚Ťiunea are ├«n vedere posibilitatea ca Kremlinul s─â preg─âteasc─â o opera╚Ťiune de propagand─â ╚Öi dezinformare pentru aducerea lui Ianukovici ├«n Ucraina sau chiar publicarea unui apel ├«n numele s─âu de c─âtre poporul┬áucrainean.

Încă din anul 2014, Ianukovici se ascunde în Rostov pe Don, regiunea rusă situată la frontiera cu Ucraina. De 8 ani, acesta a ieșit foarte rar în public.

├Än 2019, tribunalul Obolon din┬áKiev┬ál-a condamnat pe fostul ╚Öef de stat Ianukovici, ├«n contumacie, la 13 ani de ├«nchisoare pentru ├«nalt─â tr─âdare, mai ales pentru apelul c─âtre Vladimir Putin pentru a trimite trupe ruse ├«n Ucraina. Anul trecut inclusiv, verdictul a fost men╚Ťinut de Curtea Suprem─â a Ucrainei.

Vladimir Putin nu este deloc mul╚Ťumit de felul ├«n care decurge invazia Ucrainei, miercuri fiind a ╚Öaptea zi de la ├«nceputul asediului. ├Än aceste zile, armata Federa╚Ťiei Ruse, ├«n afara bombardamentelor ce sunt considerate crime de r─âzboi, s-a prezentat deplorabil, av├ónd echipament ce dateaz─â de pe vremea Uniunii Sovietice, ra╚Ťii alimentare expirate ├«nc─â din 2015, solda╚Ťi ce stau pe Tinder ╚Öi TikTok ├«n loc s─â atace ╚Öi tancuri ce r─âm├ón f─âr─â motorin─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg