Pe╚Öedintele Volodimir Zelenski, ╚Ťinta a 12 tentative de asasinat. Cum a reu╚Öit s─â scape teaf─âr de fiecare dat─â

╚śeful biroului pre╚Öedintelui Volodimir Zelenski, Mihail Podolyak, a declarat c─â, ├«n ciuda informa╚Ťiilor despre trei ├«ncerc─âri de asasinare a liderului ucrainean, el crede c─â au fost mai mult de o duzin─â.

image
Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski Sursă foto: Profimedia

Pre╚Öedintele ucrainean Volodimir Zelenski a supravie╚Ťuit la peste o duzin─â de tentative de asasinat, potrivit unuia dintre cei mai apropia╚Ťi colaboratori ai s─âi.

Mihail Podolyak, ╚Öeful biroului pre╚Öedintelui, sus╚Ťine c─â rapoartele despre trei ├«ncerc─âri de asasinare a pre╚Öedintelui ucrainean sunt false.┬á├Än schimb, domnul Podolyak crede c─â au fost f─âcute mai mult de o duzin─â de ├«ncerc─âri de a curma via╚Ťa liderului de la Kiev, conform The Mirror.

De la ├«nceputul invaziei ruse ├«n Ucraina, pre╚Öedintele Zelenski a declarat c─â este ÔÇ×╚Ťinta num─ârul unuÔÇŁ pentru for╚Ťele inamice.┬áEl a avertizat c─â ÔÇ×grupurile de sabotajÔÇŁ ruse╚Öti intr─â ├«n Kiev pentru a-l urm─âri pe el ╚Öi pe familia lui.

├Äntr-un interviu pentru Pravda.com, domnul Podolyak a spus: ÔÇ×Partenerii no╚Ötri str─âini vorbesc despre dou─â sau trei ├«ncerc─âri. Cred c─â au existat mai mult de o duzin─â de astfel de ├«ncerc─âri.┬áAvem o re╚Ťea foarte puternic─â de informa╚Ťii ╚Öi contrainforma╚Ťii - ei urm─âresc totul ╚Öi toate aceste tentative sunt interceptate la timp", a povestit Mihail Podolyak.

stanga
dreapta
volodimir zelenski
Volodimir zelenski
volodimir zelenski jpg
Volodimir Zelenski sotie
Volodimir Zelenski sotie
volodimir zelenski jpeg
volodimir zelenski
Volodimir Zelenski sotie
Volodimir Zelenski sotie
volodimir zelenski actor png
volodimir zelenski si vladimir putin

Pre╚Öedintele ucrainean Volodimir Zelenski se afl─â ├«n Kiev ╚Öi a decis s─â nu p─âr─âseasc─â capitala ╚Ť─ârii sale, de╚Öi via╚Ťa lui este amenin╚Ťat─â. R─âzboiul din Ucraina este unul extrem de s├óngeros, iar solda╚Ťii ru╚Öi nu respect─â culoarele umanitare pe care cele dou─â delega╚Ťii le stabiliser─â ├«n urma celor tei ├«nt├ólniri care au avut loc ├«n Belarus.┬á

Locuitorii ora╚Öului Mariupol sunt ├«mpiedica╚Ťi s─â p─âr─âseasc─â zona de r─âzboi

Orașul Mariupol este scena pe care se desfășoară evenimente de-a dreptul șocante. Sute de civili sunt prinși la mijloc între schimbul de focuri dintre armata ucraineană și cea rusă. Oamenii s-au adăpostit cum au putut din calea bombardamentelor și se confruntă cu un scenariu apocaliptic.

De peste ╚Öapte zile nu au ap─â potabil─â, curent electric sau posibilitatea de a solicita ajutor, ├«ntruc├ót re╚Ťelele de telefonie au fost deconectate. Locuitorii mor de foame ╚Öi de deshidratare, iar cadavrele victimelor zac pe str─âzile ora╚Öului.┬á

Numero╚Öi lideri europeni au condamant ac╚Ťiunile lui Vladimir Putin, iar pre╚Öedintele francez Emmanuel Macron a discutat de mai multe ori telefonic cu liderul de la Kremlin ╚Öi i-a solicitat s─â ├«nceteze ac╚Ťiunea militar─â. Emmanuel Macron s-a declarat speriat de planurile lui Vladimir Putin ╚Öi de determinarea pre╚Öedintelui rus de a demilitariza Ucraina.

┬á ┬á Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,Facebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á┬á

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
C─âlin Hagima ┼či Roxana Neme┼č sunt foarte ferici┼úi ├«mpreun─â jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg