Volodimir Zelenski, discuție telefonică cu Elon Musk! Ce i-a promis CEO-UL SpaceX

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a purtat o discuție cu CEO-ul SpaceX, nimeni altul decât cunoscutul Elon Musk. La ce concluzie au ajuns în urma conversației pe care au avut-o și ce promisiune i-a făcut Elon Musk liderului de la Kiev. 

Volodimir Zelenski Sursă foto: Profimedia
Volodimir Zelenski Sursă foto: Profimedia

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a stat de vorbă cu Elon Musk și, în urma discuției lor, Ucraina va primi sprijin din partea lui Elon Musk.  Așadar, acest ajutor va fi pentru toate orașele ucrainene care au fost bombardate de armata liderului de la Kremlin, iar în urma atacului au rămas fără conexiune la internet.

image

În plus, se pare că Volodimir Zelenski și Elon Musk urmează se se întâlnească personal după ce situația tensionată din Ucraina va fi soluționată. 

Volodimir Zelenski și Elon Musk urmează să se întâlnească

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei care se bucură de apreciarea oamenilor din întreaa lumea datorită faptelor sale, a scris un mesaj de mulțumire adresat lui Elon Musk. Fondatorul SpaceX i-a mulțumit pentru faptul că a sprijinit Ucraina efectiv în războiul cu Rusia, nu doar prin mesaje de încurajare. „Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu cuvinte și fapte”, a mai spus Volodimir Zelenski pe Twitter.

CEO-ul Elon Musk a anunțat că va trimite ajutor în Ucraina încă de la finalul lunii februarie. La mai puțin de 48 de ore de la acest anunț, CEO-ul de la SpaceX a și trimis primul lot de echipamente pentru internet prin satelit Starlink de la SpaceX.

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă. Mii de civili nevinovați și-au pierdut viața în urma atacului, iar liderul de la Kremlin își continuă planul prin care dorește demilitarizarea Ucrainei. Vladmir Putin consideră că Ucraina este condusă de un grup de politicieni neonaziști care folosesc poporul pentru a-și apăra propriile interese meschine. 

Delegația Rusiei și cea a Ucrainei s-au întâlnit de două ori de la declanșarea războiului în încercarea de a găsi o cale de mijloc în privința bombardamentelor care au loc pe întreg teritoriul Ucrainei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net