Cum arată gemenele de la Indiggo acum. Ele au părăsit România în urmă cu 14 ani

Mihaela și Gabriela Modorcea, cunoscute mai degrabă sub numele gemenele de la Indiggo, continuă să intrige lumea show biz-ului autohton și internațional chiar și la mai bine de 20 de ani de la debut. Surorile în vârstă de 36 de ani au părăsit România dezamăgite că nu reușesc să-și construiască o carieră și și-au încercat norocul mai întâi în Germania, apoi în SUA.

Gemenele de la Indiggo s-au lansat când aveau 12 ani
Gemenele de la Indiggo s-au lansat când aveau 12 ani

Veștile despre încercările gemenelor de la Indiggo de a se impune pe scena internațională au venit constant, de 14 ani de când surorile au părăsit România. Cel mai recent s-a vorbit despre apariția lor într-un film în care a jucat și eroul acestor zile, președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Este vorba despre un film lansat în 2009, care a avut parte de mult succes atât în Ucraina, cât și în SUA. Pelicula ”Lyubov v bolshom gorode” spune povestea a trei amici ruși care trăiesc o viață tumultuoasă în New York.

Chiar înainte ca pandemia de coronavirus să ne dea tuturor viețile peste cap, gemenele Indiggo vorbeau despre un eveniment cu tentă religioasă care urma să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie 2020, la Teatrul Triad din New York.

„Arhanghelii Iubirii - Mihaela şi Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăţa cum să renaşteţi în această primăvară, să înfloriţi. Acesta nu e un spectacol religios, ci o experienţă intimă, divină, care îţi transformă inima şi o umple de veselie veşnică. Vom prezenta cântece, dansuri şi poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea Sa necondiţionată”, anunțau Mihaela și Gabriela la vremea respectivă.

Cum s-au lansat gemenele de la Indiggo

Mihaela și Gabriela Modorcea au început să studieze pian, chitară, canto și dans de la vârsta de șase ani. La vârsta de 12 ani au debutat la TVR, într-un spectacol transmis în Ajunul Crăciunului, cu ”Colinde, Colinde”.

Primul lor album ca trupa Indiggo a fost lansat în anul 2000, conținând piese precum „Nu-mi pasă” și „Clar de lună”, “E bine”, “Parfumul tău”, “Am eu grijă”, “La Indiggo”, “Dar să nu ne pară rău”, “Asta-i lumea”.

În perioada 2003-2004 fetele de la Indiggo au devenit cunoscute pe plan internațional cu piesa „Hip Hop Jam”.

Cele două au studiat arta teatrală la Universitatea de Teatru și Film din București, apoi au încercat fără succes să încheie un contract de reprezentare cu o casă de discuri din țară. S-a vorbit la vremea respectivă despre mai multe scandaluri în culisele show-urilor de talente, iar gemenele Indiggo au părăsit țara pline de amărăciune, în 2007.

Gemenele de la Indiggo s-au mutat în SUA

Mihaela și Gabriela și-au completat studiile de actorie mai întâi în Germania, apoi în SUA, unde, de altfel, s-au și stabilit și locuiesc până în ziua de azi.

Din America au tot venit vești despre activitatea artistică a gemenelor de la Indiggo.

În 2008, cele două surori și-au testat calitățile artistice la show-ul de talente "America's Got Talent". Au urcat pe scenă fardate strident, în rochițe extrem de provocatoare și au interpretat melodia "New York, New York".

Prestația lor l-a provocat pe juratul David Hasselhoff să le facă o descriere nu tocmai măgulitoare. „Mi se pare înfricoșător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parcă ați fi vrut să ne bântuiți. Vă dau și eu o șansă, aceea de a vă întoarce la Bucuresti!“, le-a spus atunci David Hasselhoff. Totuși, gemenele au avansat în competiție, dar s-au oprit în faza semifinalelor.

Citește și: Uite ce sexy s-au făcut "nevestele lui Dracula"!

În 2012, gemenele de la Indiggo au reuşit performanţa de a duce România la celebrele premii Grammy. „Albumul «Watch the Throne», la care am colaborat şi noi, este câştigător la Premiile Grammy 2012 prin piesa Otis, la categoria Cea mai bună interpretare rap. Este pentru prima dată când România câştigă şi ea la aceste premii. Este un motiv de foarte, foarte mare bucurie. Jay-Z, Kanze West şi Swizz Beatz, cu care noi colaborăm, sunt titani ai muzicii internaţionale”, dezvăluiau la vremea respectivă Gabriela și Mihaela, pentru Click!

Din 2006 până în 2009, gemenele au avut câteva apariţii în filme şi seriale de la Hollywood, precum “Van Wilder 2” şi “Law&Order: Special Victim Unit”.

Citește și: VIDEO Au obţinut cetăţenia americană! Uite cum au sărbătorit gemenele Indiggo!

În 2015, Mihaela Modorcea şi-a lansat primul ei roman în limba engleză, la New York, în cadrul târgului de carte BookExpo. Volumul „Wicked Clone or How To Deal With The Evil” (“Clona cea rea” sau “Cum să te descurci cu Răul”) redă povestea a două gemene din Transilvania, născute în anul 1483, care trăiesc la New York. La lansare, gemenele au cântat piesa care dă titlul romanului şi care face parte dintr-un show pe care fetele îl pregătesc pe Broadway.

Cum arată și cu ce se ocupă gemenele de la Indigo acum

Timpul pare să fi lucrat în favoarea gemenelor de la Indiggo. Foarte active pe Instagram, cele două surori arată exact ca la debutul lor din România. Subțiri, cu părul lung și chipul senin, Mihaela și Gabriela postează multe imagini în care se vede cum se antrenează în aer liber.

Predau cursuri de pictură pe articole de îmbrăcăminte şi – surpriză – nişte cursuri de dans oriental şi dans modern, numite ”hip-hop belly dance”. În ultima vreme s-au decis să exploreze și zona religioasă, iar în 2021 au lansat piesa ”Christ Is Risen, Alleluia”, de pe albumul ”Church of Love”, compusă și orchestrată chiar de ele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net