Uite ce mai fac Indiggo și Cheeky Girls, gemenele din România care au cucerit lumea!

image
Mihaela şi Gabriela Modorcea au mare succes în America, atât ca actriţe, cât şi ca soliste

Vă era dor de cele patru soliste care au dat lovitura la export? The Cheeky Girls, adică surorile Gabriela şi Monica Irimia, au devenit faimoase în 2012, cu piesa (“Touch My Bum”), iar Mihaela şi Gabriela Modorcea sau Indiggo au ajuns în centrul atenţiei odată cu participarea la concursul “America s Got Talent” (NBC), în 2008, unde au fost poreclite “Nevestele lui Dracula”.

Înfiinţată în 2002 pentru concursul tv „Popstars: The Rivals” (ITV), trupa The Cheeky Girls e formată din româncele gemene identice Gabriela (născută cu 10 minute mai devreme decât sora ei) şi Monica Irimia (34 de ani). Originare din Cluj, trăiesc în Anglia din 2002, anul în care au dat lovitura cu melodia „The Cheeky Song (Touch My Bum)”.

image
Gabriela şi Monica Irimia cântă la spectacole unde un bilet costă cât o pungă de chipsuri

Hitul le-a adus vânzări de peste 1,2 milioane de copii în toată lumea şi încasări de un milion de lire sterline (peste un milion de euro – n.r.). În aprilie 2008, Gabriela s-a logodit la Roma cu politicianul britanic Lembit Opik (54 de ani) de care s-a despărţit după trei luni pentru că ea a refuzat să renunţe la muzică.

În 2009, notează The Sun, The Cheeky Girls au ajuns la fundul sacului după ce şi-au făcut operaţii estetice de peste 100.000 de lire sterline. Monica e căsătorită din 2016 cu arhitectul englez Shaun Robert Taylor. El a cerut-o de soţie la Paris, cu un inel superb din aur alb cu diamant. În 2015, Monica a revenit în lumina reflectoarelor şi a reintrat în circuitul show-urilor tv din Anglia. 

Acum 19 ani, proiectul Indiggo debuta cu gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea (33 de ani), originare din Braşov. Ele au studiat de mici canto, pian, chitară şi dans, iar în paralel au cântat în Corul Radiodifuziunii. Au terminat Actoria la Bucureşti, apoi s-au perfecţionat în străinătate. Au debutat în 1996, la doar 12 ani, la TVR, dar lovitura au dat-o în anul 2000, când au ajuns în topuri cu melodia „Nu-mi pasă”. Din 2003, au început cariera internaţională. S-au stabilit în Germania pentru doi ani, au lansat numeroase piese în colaborare cu producători consacraţi şi au bifat apariţii în câteva filme. Gemenele s-au mutat apoi în New York. În anul 2008, gemenele Modorcea au ajuns până în semifinala „Americas Got Talent” (NBC). Juraţii le-au comparat cu „nevestele lui Dracula”, iar ele au preluat tema în mai multe proiecte. În 2015, Mihaela a lansat în SUA un roman SF de 544 de pagini despre viaţa fără de moarte şi vampiri în care scrie despre nişte gemene născute în anul 1483 în Transilvania. Tot Mihaela a lansat un volum de poezii. Romanul l-au pus în scenă pe Broadway în cadrul a 15 reprezentaţii. În privinţa vieţii personale, gemenele sunt extrem de discrete.

Au făcut show şi circ la tv

image
The Cheeky Girls au debutat în 2002

În România, gemenele Irimia au participat la „Dansez pentru tine”, „Master Chef” şi „Poftiţi pe la noi” (PRO TV), de unde au luat bani frumoşi. Presa britanică notează că The Cheeky Girls cântă la spectacole unde biletul costă o liră sterlină, mai puţin decât o pungă de chipsuri. În schimb, gemenele Modorcea nu au mai avut colaborări în ţara natală, după marea înfrângere din 2006, de la Selecţia Naţională Eurovision, unde au făcut mare tărăboi. Gemenele de la Indiggo au fost protagonistele unui scandal după ce Mihai Trăistariu a câştigat cu melodia „Tornero”.

image
În 2006, gemenele Indiggo s-au luptat să reprezinte România la Eurovision

„Sunteţi o ţară de hoţi, să se sesizeze Băsescu (preşedintele României la acea vreme – n.r.), să se anuleze televotingul, să vină poliţia!”, au răbufnit artistele şi mama lor, Violeta Modorcea, nemulţumite de rezultat.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
cheibicaz Sursadansofronia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg