Alex Bogdan, nașul Evei Măruță în Tati Part-Time, dă din casă de la filmări: „Am avut un pic de frică...”

#Exclusiv Click!

Alex Bogdan (37 de ani), interpretul avocatului Iustin din cel mai comentat film românesc la ora actuală, Tati Part-Time, ne-a povestit pentru Click! despre chimia pe care a avut-o la filmări și nu numai cu Eva Măruță, mai precis cea care joacă rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan.

Plin de energie și talent, Alex Bogdan s-a simțit perfect pe platourile de filmare de la Tati Part-Time, comedia românească care a făcut ravagii încă din prima săptămână de la lansarea oficială, filmul ajungând pe locul întâi în Box Office-ul românesc, după scenariul lui Matei Dima (BRomania) și al Letiției Roșculeț.

Alex, cum a fost la filmări, la Tati Part-Time? Eva v-a copleșit, v-a bucurat pe toți!

A fost o mare surpriză, am știut oricum de la repetiții că lucrurile o să meargă bine. Am avut un pic de frică pentru că și pentru un actor cu experiență, un film, de un lung metraj, cu un rol principal, e foarte greu, e o provocare foarte mare dar pentru un copil de 8 ani care e la primul proiect. Slavă Domnului că s-a văzut foarte bine că ea e în lumina reflectoarelor, că e obișnuită cu camera și a fost foarte naturală. Adică, una e ce face ea pe TikTok, aici a făcut un personaj.

Nu vă cunoșteați dinainte tu și Eva! Cu Măruță te știai oricum dar cu Eva abia acum ai interacționat!

Eu nu am interacționat prea mult cu vedete, a fost și pentru mine prima oară (râde) când am lucrat cu vedete de calibrul ăsta dar chiar ne-am distrat. Pe platoul de filmare a fost o joacă continuă. În timpul  filmării am fost serioși cât a trebuit și după aceea, în pauze, ne-am jucat  încontinuu.

Eva probabil că va rămâne în lumina reflectoarelor !

Da! Și eu dispar! Din cauza vârstei o să dispar! (râde)

Nu e adevărat! Am văzut că și  doamna Irina Margareta Nistor a spus despre ea că este foarte talentată!

Da, cu siguranță! Adică orice om normal la cap, cred, care vede filmul și este lucid și nu are porniri răutăcioase  sau nu suportă el anumite persoane, nu are cum să nu spună despre  filmul ăsta că este cel puțin decent. Că fiecare  actor din acest film își face treaba ireproșabil și că personajele noastre au chimie foarte mișto și îi dau filmului un vibe absolut pozitiv!

Despre "Săriți de pe fix"...

 Se începe sezonul 2, începem următorul sezon și ne vedem acolo, probabil din toamnă!

Matei Dima avea ideea acestui film de acum 5 ani

Matei Dima alias BRomania (36 de ani) își dorea să facă acest film, Tati Part-Time, de acum 5 ani de zile însă nu a găsit până acum formula perfectă și de succes.

Filmul a plecat acum 5 ani de la o ideea de-a mea, mă gândeam cum ar fi să mă trezesc cu un copil la ușă! Până nu am găsit copilul nu s-a putut face filmul și până nu am găsit scriitoarea și regizoarea care să ducă și să  facă filmul ăsta atât de frumos, nu s-a putut face filmul. De aceea sunt foarte mândru să fi lucrat alături de toți oamenii de pe scenă”, a povestit aseară Matei Dima alias BRomania, responsabil cu filmul Tati Part-Time, de la Vidra Productions.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net