Tragedie cumplită pentru actorul Alex Bogdan! Ce l-a rugat mama lui chiar înainte să moară: „M-a rupt! E ca și cum pleca într-o vacanță”

Ultima actualizare:

Alex Bogdan este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, însă puțini știu cu câte situații dificile s-a confruntat. Într-un dialog superb alături de Mihai Morar, la podcastul Fain&Simplu, actorul și-a pus sufletul pe tavă.

Iubirea l-a salvat pe Alex Bogdan de la dependență
Iubirea l-a salvat pe Alex Bogdan de la dependență

Iubirea l-a salvat

Alex Bogdan a dezvăluit că dependența de jocuri l-a adus în stadiul în care era în stare să ceară bani cu împrumut unei persoane cu care se văzuse abia de două ori în viață. Mama lui a fost cea care a reușit să descopere ce se întâmpla cu el, după mult timp în care a ascuns de cei dragi situația grea cu care se confrunta. 

Am greșit-o rău cu cazinoul, cu toate astea. I-am ascuns mult timp, Doamne cât am mințit! Doamne, cât am putut să mint! Și pe o mamă nu ai cum s-o minți. Și m-a simțit și a zis: „Ceva e cu tine, faci tu ceva. Joci la d-alea.” Trebuia, de fapt, să accept că am produs cea mai mare dezamăgire familiei”, a spus Alex Bogdan.

Ceea ce l-a salvat din această dependență cruntă, care distruge vieți, este însă iubirea și relația pe care a început-o cu iubita sa Cătălina, cu care este de câțiva ani. Relația cu ea este cea care, pur și simplu, l-a salvat, dovedind că dragostea este răspunsul la orice în viață.

Ultimele cuvinte ale mamei

Unul dintre momentele cele mai cumplite din viața actorului a fost cel în care și-a pierdut mama. Din cauza aceasta timp de un an de zile nu a mai putut urca pe scenă, deoarece mama lui s-a stins din viață, chiar în momentul în care el urma să înceapă un spectacol. Actorul a povestit emoționat despre ultima imagine cu mama sa și ultimele cuvinte de la ea. 

E ultima imagine pe care o am cu mama, eram pe hol, ieșeam din casă și n-o să uit toată viața.  Era pe pat și am știut că atunci e ultima oară când o s-o văd. Am știut. Era fericită că a prins-o pe Cătă și i-a spus lui Cătă la ureche că-i pare așa de rău că nu mai poate să stea cu noi.

M-a rupt total, m-a rupt în mii de bucăți. Tata a zis, ne-a lăsat o hârtie. Că știi cum mă gândesc eu, ultimele gânduri pe care le lași mărturie pe foaie și o să rămână pe veci scrise, să le putem citi că alea au fost ultimele ei gânduri.

Și ce a scris mama, cu liniuță: codurile, parolele, tot, de nu știu ce, astea sunt codurile așa. Vezi să faci curat, să ții casa. Te rog nu te certa cu băieții, ai grijă să nu vă certați între voi. Chestii punctuale ale unui om care e ca și cum pleacă într-o vacanță. Eu nu o să mai fiu o perioadă aici, dar te rog ai grijă de lucrurile astea”, a spus Alex Bogdan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net