Gabriela Cristea, relație specială cu soacra! Prezentatoarea TV i-a făcut recent un cadou special

Gabriela Cristea (49 de ani) are o relație de nota zece cu soacra sa care locuiește în Brașov. Prezentatoarea de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este căsătorită de opt ani cu Tavi Clonda cu care are și două fetițe: pe Iris și pe Victoria. Cei patru, atunci când nu sunt la lucru, preferă să călătorească mult sau să petreacă timpul în bucătărie pentru a face tot felul de delicatesuri culinare.

Gabriela  Cristea nu are o legătură specială doar cu soțul și cele două fiice ale sale, ci și cu mama partenerului său de viață. În unul dintre cele mai recente video-uri, bruneta le arată fanilor cum a fost ea la cumpărături, să îi facă un cadou, soacrei sale.

„Dacă am soacră bună, mă duc să-i cumpăr zestre. Am zis să mă opresc să îi cumpăr soacră-mii niște oale. Pentru că săraca are niște oale din 1900 toamna și nu sunt cele mai calitative și m-a rugat ea dacă pot să îi cumpăr niște oale că noi aici, la București, sunt mai multe resurse, mai multe locuri de unde putem cumpăra și am zis <da, da, sigur că îți schimb oalele> și îmi trebuie vreo ¾ măsuri de oale...și mai mică și mai mare și mai medie, pentru că are nevoie să gătească”, le-a spus Gabriela Cristea internauților.

Grijă pentru soacră

Gabriela Cristea le-a mai mărturisit prietenilor virtuali că își dorește, pentru soacra sa, niște oale de calitate:

„Eu vreau să îi iau ceva din inox, evident că o să iau și capacul, doar că vreau unele mai grele și cu capac dublu ca să reziste o viață până la urmă. Nu? Și, uite, bonus m-am gândit să îi cumpăr și un polonic, vreau să îi mai iau și niște mănuși de unică folosință, pentru că are probleme cu mâinile și aș vrea să îi fie mai ușor.”

Click! spune

Gabriela Cristea, atunci când nu este la emisiune, preferă să petreacă timpul în bucătărie, gătind fel și fel de rețete culinare delicioase. Din postările sale de pe contul de Facebook putem vedea diversitatea mâncărurilor sale, dar și cât de bine se pricepe ea la acest capitol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net