Gabriela Cristea, cea mai modestă dintre dive! Toate femeile fac asta la salon, dar ea o face singură, acasă

Gabriela Cristea este foarte sinceră cu fanii săi de fiecare daă și nu ezită să împărtășească cu ei, pe rețelele de socializare, diferite trucuri, atât din bucătărie sau frumusețe. Recent îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că nu prea merge pe la salon și că preferă să se vopsească acasă pentru că astfel economisește timp. Vedeta a oferit mai multe sfaturi celor care vor să procedeze la fel.

Gabriela Cristea nu prea merge pe la salon!
Gabriela Cristea nu prea merge pe la salon!

Gabriela Cristea nu prea merge pe la salon!

Gabriela Cristea a împărtășit o serie de sfaturi utile pentru colorarea părului în confortul propriei locuințe. Prezentatoarea încurajează femeile să utilizeze întotdeauna mănuși de protecție atunci când își spală părul după aplicarea vopselei. Această practică ajuta ca vopseaua să nu pătrundă sub unghii, menținând astfel aspectul impecabil al manichiurii. Este esențial să se respecte toți pașii recomandați pentru a obține un rezultat similar cu cel al salonelor de înfrumusețare.

„Eu mă pensez acasă. O să îmi fac rădăcinile și mă gândeam să vă întreb și pe voi cum faceți. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă. La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp. Merg o dată la 3, poate chiar 4 vopsiri la coafor. Atunci când vine vorba doar de rădăcini, știu să îmi fac și singură rădăcinile acasă.

Am vopsea profesională acasă. Să vă faceți o rădăcină chiar nu e atât de complicat. Eu am învățat de-a lungul timpului că dacă nu vrei să fii în pană, atunci trebuie să ai toate ustensilele acasă. Prefer să mă fac acasă pentru că pot să îmi valorific timpul așa cum consider eu de cuviință. Pot să nu mai am timpii aceia morți de dus și venit de la coafor pentru că statul în trafic ne omoară pe toți. În același timp, nici nu stau să își termine coafeza clientul pe care îl are în paralel cu mine ca să mă facă”, le-a mărturisit Gabriela Cristea femeilor care o urmăresc pe contul de Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net