Mirabela Dauer a sărit în apărarea Gabrielei Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Toate panaramele iau bani...”

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din anul 2008 până în 2013, atunci când au decis să divorțeze. Dorința separării a venit din partea lui, iar de atunci totul s-a transformat într-un adevărat scandal mediatic.

Mirabela Dauer a sărit în apărarea Gabrielei Cristea / foto: colaj Click!
Mirabela Dauer a sărit în apărarea Gabrielei Cristea / foto: colaj Click!

După ce i-a cerut fostei soții să plece din casă, punându-i la dispoziție doar 4 zile, Marcel Toader apărea des în diverse emisiuni în care își denigra fosta parteneră de viață. Mirabela Dauer a avut ceva de spus în acest sens. 

Mirabela Dauer a sărit în apărarea Gabrielei Cristea

Calvarul prin care a trecut Gabriela Cristea după divorț i-a determinat pe mulți artiști să îi țină partea și să o susțină în fața fostului soț. Mirabela Dauer a fost artista care și-a spus, clar și răspicat, punctul de vedere: 

„Cum poate să vina la televizor și să spun atâtea lucruri mizerabile despre soția lui? Și totul pentru bani. Omul asta nu are niște prieteni care să-i spună că se face de râs. A ajuns la 50 de ani și n-are minte. Un ilustru necunoscut și toate panaramele iau bani ca să apară la tv să se facă de râs? Câtă murdărie poate să existe pe lume? Dumneata murdărești universul. De asta Dumnezeu se supără pe noi. Am auzit că a fost bolnav, nu a fost un semn ăsta? Dumnezeu nu pedepsește, dar infarctul acela nu a fost întâmplător, e un semn”, a spus Mirabela Dauer în timpul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2.

„Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă”

Artista și-a continuat seria destăinuirilor și a punctat faptul că nu este de acord cu comportamentului regretatului Marcel Toader, care își denigra femeia cu care împărțise 5 ani din viață. 

„Ea a renunțat la tot pentru el. Eu nu îl judec pe acest om, dar domnul Toader nu are dreptate și nu are voie să facă aceste lucruri. Se consideră un domn, are o educație și nu are voie să apară la tv să denigreze omul iubit. Femeia asta și-a pus viața la picioarele lui. A renunțat la tot ce iubea pentru a sta acasă, să fie nevastă. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă”, a mai spus Mirabela Dauer.

De ce s-a căsătorit Gabriela Cristea cu Marcel Toader 

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” dezvăluia adevăratele motive pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader:

„Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune”, a spus Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță'

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net