Ce diferență de vârstă era între Maria Constantin și Marcel Toader. Afaceristul spunea că artista l-a înșelat cu mai mulți bărbați

Ultima actualizare:

Maria Constantin și Marcel Toader au fost implicați într-un scandal tumultuos de divorț în 2017 care dezvăluia, la acea vreme, detalii șocante despre relația lor tumultoasă și acuzații grave de infidelitate. Află mai multe despre povestea lor de dragoste și despre evenimentele care au condus la despărțirea lor ulterioară, dar și ce diferență de vârstă era între cei doi.

Maria Constantin și Marcel Toader. Foto: arhiva.
Maria Constantin și Marcel Toader. Foto: arhiva.

Diferența de vârstă și începuturile tumultoase

Când cei doi s-au căsătorit pe 26 septembrie 2015, au stârnit atenția publicului nu doar prin fastul nuntii lor, ci și prin diferența semnificativă de vârstă dintre ei. Marcel Toader, 51 de ani la acea vreme, și Maria Constantin, în vârstă de 27 de ani, aveau o diferență de 24 de ani între ei. Cu un istoric de căsătorii anterioare, Marcel Toader a fost la a cincea sa soție, iar prima oară la altar.

Acuzații de infidelitate și divorț scandalos

Scandalul dintre cei doi a început în vara anului 2017, când Maria a părăsit căminul conjugal, iar Marcel Toader a adus acuzații grave de infidelitate. În timpul perioadei de separare, cei doi și-au spălat rufele în public, implicându-se în dispute televizate, iar afaceristul a fost cel mai vocal. Divorțul a fost pronunțat la începutul lui 2018, când cei doi au semnat actele de divorț la notar, lăsând în urmă orice posibilitate de reconciliere.

Tragedia morții lui Marcel Toader

După 6 ani de la divorț și scandal, în august 2019, Marcel Toader a murit în urma unui infarct. Cunoscuții au dezvăluit că avea probleme cardiace, fiind supus anterior unui preinfarct. 

După aproape doi ani de la trecerea în neființă a omului de afaceri Marcel Toader, Maria Constantin a făcut publice adevăratele motive care au dus la destrămarea relației lor. Solista a mărturisit că decizia de a pune punct relației a fost dintr-un amestec de lipsă de încredere și respect reciproc, iar ruptura s-a produs după participarea lor la emisiunea Ferma.

"Războiul cu el s-a încheiat din noaptea în care am plecat de acolo. Nu a fost un război, eu am decis să pun punct. Nu mai exista încredere, respect între noi. Relația s-a rupt după ce am venit de la emisiunea Ferma. El s-a întors primul din Cipru. Eu, când m-am întors acasă, am aflat că s-au întâmplat niște lucruri. Nu trebuia să participăm la show-ul din Cipru. Am plecat împreună. Pe 1 decembrie a murit tatăl meu, chiar înainte să plecăm. Pe 18 ianuarie, noi am plecat în acel show. Eu nu eram deloc bine psihic atunci, după decesul tatălui meu. Când am venit în țară și am aflat diverse lucruri, a fost o dezamăgire imensă pentru mine. L-am iubit enorm de mult, și el a ținut la mine. Am stat patru ani cu el. Am vrut o familie cu el. L-am lăsat să se războiască singur. Din păcate, el nu mai este acum printre noi", a spus Maria Constantin, la acea vreme, în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net