O cunoscută artistă din România, supusă unor orori de neimaginat din partea soțului: „A început să dea în mine cu fierul de călcat”

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai recunoscute și iubite voci românești, însă trecutul ei este umbros. A fost supusă unor bătăi crunte de către cel de-al doilea soț și nu s-a sfiit să vorbească deschis, cu cărțile pe masă. Povestea Mirabelei Dauer, căci despre ea este vorba, pare desprinsă din filme. 

Artista care a trăit un chin în tinerețe / foto: Pixabay
Artista care a trăit un chin în tinerețe / foto: Pixabay

Cu două divorțuri la activ, cântăreața își amintește cu durere în suflet dezamăgirile din dragoste ale tinereții sale, și bătăile crunte, soră cu moartea, la care a fost supusă de bărbatul care a jurat în fața lui Dumnezeu să o iubească și să o protejeze. Citește mărturiile din rândurile de mai jos ale artistei iubite de poporul român. 

Mirabela Dauer: „Mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”

Primul mariaj al cântăreței a fost la scurt timp după împlinirea vârstei de 18 ani, când a decis să-i spună „da” lui Willy Dauer. După 5 ani de zile, au ajuns în pragul divorțului. 

„La cârciuma unde ne-am căsătorit, tot acolo ne-am și despărțit. Eram noi doi și tata. Ei au băut bere, eu, suc, am mâncat, am petrecut și am divortat la tribunalul de vizavi”, povestea Mirabela, într-un interviu pentru Revista Tango.

Dacă prima căsătorie s-a încheiat în termeni relativ liniștiți, nu același lucru îl putem spune despre relația cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, care i-a oferit o viață de coșmar. 

Chinurile la care a fost supusă sunt dureroase, dar în ciuda a tot ceea ce a trăit, Mirabela Dauer nu s-a lăsat răpusă. 

Povestea de viață a Mirabelei Dauer / foto: Social media
Povestea de viață a Mirabelei Dauer / foto: Social media

„După doar două săptămâni de la oficializarea relaţiei, mi-am dat seama că am greşit crunt măritându-mă cu el. Au început bătăile. Popovici bea din cale-afară de mult. După ce am rămas însărcinată, mi-am zis că, poate, după naşterea copilului se va schimba. S-a bucurat grozav când a aflat că va fi tată. Rărise semnificativ şi bătăile. Însă după ce am născut şi m-am întors acasă, bătăile au reînceput mai rău ca înainte.

N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătate m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980.

Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă.

Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, scrisă de Anca Nicoleanu și publicată la editura Nemira, în 2002.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net