Mirabela Dauer, dezvăluiri despre fiul pe care nu l-a văzut 20 de ani: "Am fost cu sufletul alături de el, dar nu vreau să agit apele"

Alături de Alexandru,  pe când avea  doar 2 anişori
Alături de Alexandru, pe când avea doar 2 anişori

Interpreta Mirabela Dauer (73 de ani) suferă de dorul fiului ei, Nanu, acum în vârstă de 43 de ani, rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici. Mira a făcut mărturisiri emoționante în interviul acordat Iulianei Marciuc, și pe care îl veți vedea marți, 15 septembrie, de la ora 21.00, la TVR2.

Mirabela Dauer (73 ani) n-a avut și nu are nici acum o relație bună cu fiul ei, Nanu, rodul iubirii cu fostul soț, Traian Popovici. Ea a povestit cu dor și cu emoție despre unicul copil, pe care nu l-a văzut de 20 de ani, într-un interviu acordat Iulianei Marciuc, pentru emisiunea ”Destine ca-n filme” (TVR 2): "Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele".


    Alături de Alexandru,  pe când avea  doar 2 anişori
Alături de Alexandru, pe când avea doar 2 anişori

Mirabela Dauer: "E făcut din mine, din sufletul meu"

Anul trecut, Mirabela Dauer a mărturisit că fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept ”Nanu”, a abandonat-o în totalitate şi că pur și simplu refuză să-i vorbească. Vedeta cu voce de aur a mai adăugat că, în ciuda încercărilor de a-şi recâştiga fiul, acesta refuză orice apropiere: ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.  

Mirabela Dauer a avut două căsnicii: ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat"

Artista a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, de la care a păstrat numele: ”M-am măritat ca să pot ieși din casă la petreceri”, menționa ea, cu umor. Al doilea, a fost cu Traian, Popovici, regizor TVR, de care Mirabela s-a despărțit în urma scandalurilor repetate: ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a mărturisit artista.

La divorț, Traian Popovici a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist, în timp ce se afla la mare, pentru un concert. Bărbatul a adus și martori la proces, influențând astfel Instanța ca fiul lor, Nanu, pe atunci în vârstă de doi anișori, să rămână în grija lui. Mirabela are amintiri dureroase, din acea vreme: ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai dezvăluit vedeta, care susține că i-a plătit pensie alimentară fiului ei, până când acesta a împlinit 18 ani.

Citește și:

Cel mai tulbure secret din viața Mirabelei Dauer. Unde se ascunde fiul ei?

De ce e Mirabela Dauer singură, la 72 de ani: «Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat»

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg