Cristina Șișcanu, acuzată că o copiază pe Gabriela Cristea? „Nu mâine-poimâine își ia și ea”

Relația dintre Gabriela Cristea (49 de ani) şi Cristina Șișcanu (39 de ani) părea că este extrem de bună, mai ales din momentul în care cele două au devenit rude spirituale. Din păcate, însă, la un moment dat, s-a produs rupura între ele și nu se mai urmăresc nici măcar pe rețelele de socializare. Deși nu au oferit răspunsuri privind acest subiect, internauții au tot observat, de-a lungul timpului, aluziile privind faptul că ideile de conținut din social media „ar fi preluate”.

Cristina Șișcanu acuzată că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea / foto: Colaj Facebook
Cristina Șișcanu acuzată că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea / foto: Colaj Facebook

Se pare că a fost doar un singur pas de la familie la rivalitate. Cel puțin în cazul cuplurilor Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și finii lor Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, ei au decis să păstreze distanța, iar fanii au făcut tot felul de speculații. Mai mult decât atât, se pare că internauții au ajuns chiar să o acuze pe Cristina Șișcanu că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea, ideile de conținut din social media ar fi, de fapt, preluate.

Recent, soția lui Mădălin Ionescu a publicat pe pagina sa personală de Facebook un videoclip în care își prezintă noile achiziții. „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai «lipit» de mine niște lucruri utile în bucătărie”, a scris ea la descriere.

La un moment dat, soțul ei poate fi auzit spunând: „Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”, iar internauții au început imediat să își dea cu părerea.

„Deci treaba este destul de clară cu imitatul”

„Nu mâine-poimâine își ia și ea. Invers. Ea (Gabriela Cristea) și-a luat oale alaltăieri (ce-i drept pentru mama soacră), iar azi vedem același gen de postare acum, aici. Deci treaba este destul de clară cu imitatul”, a comentat un internaut, la secțiunea de comentarii.

Cristina Șișcanu a ținut să dea replică: „Nu e clară deloc. Acum două săptâmâni mi-am luat eu oala transparentă. Ați ratat videoul? Și air fryer, și aparat pentru fondue, și răzătoare… mai multe pentru bucătărie… să păstrăm adevărul”. 

„Bine, nașiii cu finiii se cam copiază, fac concurență și își aruncă săgeți. Noi așa vedem (...)”, „A cumpărat Gabriela Cristea tigăi și oale la soacră și gata, hop și tu acum”, „Personal, mie îmi păreți mai naturali decât «tanti». La ei vor să pară că este totul lapte și miere, ceea ce nu cred că este... Nu judec pe nimeni, în fond fiecare își alege cum să-și trăiască viața, cu sau fără măști”, „Și Gabriela cumpără tigăi/oale, numai că ea le cumpără pentru soacra-sa”, „Mâine, tanti Gabriela își cumpără fierbător, cu siguranță”, au spus alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net