Mădălin Ionescu, cadou de 95 de mii de euro pentru soția sa. Ce a primit Cristina Șișcanu: „Cea mai tare surpriză”

Mădălin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbizul românesc și nu ezită niciodată să le arate fanilor cât de mult se iubesc și nici să le povestească prin ce trec în fiecare zi. Deși cei doi au avut parte de o cină romantică cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, se pare că prezentatorul TV a ținut să îi mai facă o surpriză soției sale. Ce cadou în valoare de 95 de mii de euro a primit Cristina Șișcanu?

Cristina Șișcanu, cadou de 95 de mii de euro din partea lui Mădălin Ionescu / foto: Instagram
Cristina Șișcanu, cadou de 95 de mii de euro din partea lui Mădălin Ionescu / foto: Instagram

În urmă cu câteva luni, soția lui Mădălin Ionescu a simțit nevoia să facă mai multe schimbări în viața ei. Inițial, ea și fostul prezentator TV și-au scos casa la vânzare, dar au dezvăluit și faptul că se gândesc să își achiziționeze și o mașină mai spațioasă. Ei bine, iată că visul i s-a îndeplinit! Cristina Șișcanu a primit mașina mult visată, un bolid de lux mare, de familie, care are șapte locuri.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost joi, la o zi după Ziua Îndrăgostiților, în Craiova, unde i-au fost înmânate cheile noului autoturism. „Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima… vă povestesc un pic mai târziu”, a anunțat Cristina Șișcanu pe pagina sa personală de Instagram, după ce a primit mașina mult visată.

Mașina nu era disponibilă pe nicăieri

Cei doi au început căutările pentru o mașină nouă încă din toamnă, atunci au mers la test drive, au condus diferite mărci de mașini, însă s-au oprit la Volvo XC90. Deși se gândeau să o comande, căci bolidul, care are un preț de listă de 95.000 de euro, total echipat, nu era disponibil pe nicăieri, iată că prezentatorul a făcut rost de mașina mult visată pentru soția lui.

De asemenea, ulterior, într-un videoclip publicat pe Facebook, au dezvăluit că prețul autoturismului este 95.000 de euro deoarece are foarte multe dotări și nu s-au sfiit să spună că au achitat o parte din valoarea bolidului, iar altă parte e în leasing, plătește rate lunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net