Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, conflict în fața fanilor. Totul s-a încheiat cu un pariu: „Eu nu cred că faci asta acum”

Pe lângă faptul că Mădălin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz, aceștia reușesc totodată să iasă în evidență în fața celor de acasă prin anumite lucruri care îi iau prin surprindere. Recent, vedeta de televiziune a avut o discuție acidă cu soțul său, iar întreaga situația s-a încheiat cu un pariu pe care cei doi l-au pus. Ce s-a întâmplat, de fapt, în urmă cu doar două zile în viața lor. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: social media
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: social media

Cunoaștem deja activitatea desfășurată de cei doi soți pe platformele de social media, așa că fanii deja așteaptă ca în fiecare zi să le fie livrat un nou conținut. Recent, Cristina a decis să despodobească bradul de Crăciun, în timp ce Mădălin a considerat această activitate una desfășurată într-un moment nepotrivit. 

Cristina Șișcanu: „Nu se mai poate, frate!”

Într-unul dintre cele mai recente filmulețe postate de vedetă în social media ilustrează o discuție mai aprinsă pe care ea a avut-o cu soțul ei. În timp ce ea se apucase deja de a strânge podoabele din brad, Mădălin Ionescu i-a reproșat că a decis să desfășoare această activitate atunci când aveau alte lucruri mult mai importante de făcut:

„Ce data e astăzi? 10 Februarie, trebuie ținută minte aceasta dată, pentru că strângem bradul(n.r. rade). În sfârșit. Cum baby, nu?! Mădălin zice nu. Ba da! Cică avem prea multe de făcut, eu vreau să mă apuc măcar să scot podoabele de pe el. Mădălin e responsabil de partea demontării și depozitarii lui. Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa.

După aceea nu mai are niciun farmec când îl facem de Crăciun. Vreau să scot tot de aici. Nu se mai poate așa ceva. Gata!”, a spus Cristina Șișcanu, într-un filmuleț publicat pe pagina ei de Facebook.

„Hai să te văd cum depozitezi tu ăla”

Mădălin Ionescu nu și-a dat seama că partenera sa filma atunci când a avut loc întreaga discuție, așa că cei doi soți au dezvoltat un mic conflict pe care, ulterior, l-au încheiat cu un pariu: 

„Madalin: Eu nu cred că faci asta acum. Oprește-te, baby, te rog! Avem prea multe de făcut.

Cristina: Baby, te rog frumos. Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul.

Mădălin: Am de scos niște cutii uriașe din garaj.

Cristina: Da, și?! O să fac eu. Am făcut ordine în garaj, este spațiu.

Mădălin: O să-ți ia două-trei ore. Numai firele electrice până le scoți.

Cristina: Facem pariu pe o sută de euro că-mi ia o oră maxim tot, și demontat și depozitat?

Mădălin: Pe o mie de euro. O să-ți ia 3 ore cu totul.

Cristina: Nu știu dacă știe că l-am filmat(n.r. râde). Vezi, baby, avem dovadă. După să nu zici că n-am pus pariu.

Mădălin: Nici n-ai în ce să le pui. Cum să te apuci fără să aduci cutiile? Alea-s cutii? (…)

Cristina: Lasă-mă, baby, pe bune. Te rog, lasă-mă. Fac spațiu. (…)

Mădălin: Ai zis că într-o oră faci tot, da? Hai, să te văd cum depozitezi tu ăla.

Cristina: Baby, nu mă provoca. Știi că orice îmi pun în cap, fac!”, au discutat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în clipul care a ajuns ulterior pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net