Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, decizie radicală după 12 ani de căsnicie: „Știi cum e, se mai schimbă...”

Cristina Șișcanu (39 de ani) și Mădălin Ionescu (53 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani de zile, au o familie minunată și excelează și pe plan profesional. Recent, prezentatoarea TV a anunțat prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare că au luat o decizie importantă, după 12 ani de căsnicie.

Ce decizie au luat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, după 12 ani de căsnicie / foto: Facebook
Ce decizie au luat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, după 12 ani de căsnicie / foto: Facebook

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. Jurnalistul mai are doi copii, din mariajul cu Mihaela Coşerariu, pe Ștefania și pe Filip. După divorț, amândoi au rămas în grija lui. Deși au trecut, ca orice cuplu, atât prin momente dificile, cât și clipe de vis, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se pare că sunt un model pentru alții și sunt transparenți când vine vorba de căsnicia lor.

Cei doi nu ezită să facă dezvăluri în mediul online despre problemele pe care le întâmpină, își fac declarații de dragoste, dar îi țin la curent pe urmăritorii și cu toate clipele frumoase pe care le petrec împreună. Astfel că, recent, într-un videoclip publicat pe pagina ei de Facebook, Cristina Șișcanu a mărturisit că, după 12 ani de căsnicie, cuplul a hotărât să își reînnoiască jurămintele.  

Cristina Șișcanu: „Eu zic să ne reînnoim jurămintele”

„Facem 14 ani acum în aprilie. Eu zic să ne reînnoim jurămintele. Să facem o slujbă de mulțumire, că ne ține Dumnezeu împreună, dacă ești de acord. Acum, ori în primăvară, ori la începutul verii, când avem datele de căsătorie și de cununie. Ne schimbăm verighetele? (întrebare adresată soțului ei). Îmi plac, dar știi cum e, se mai schimbă trendurile. A ta nu are diamante. Iar o să zică doamnele că faci tot ce zic eu și că ești sub papuc și, de fapt, este invers”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.  

Soția lui Mădălin Ionescu publică adesea videoclipuri pe rețelele de socializare în care vorbește deschis despre căsnicia ei. Dezvăluirile sincere ale vedetei deschid poarta spre o mai bună înțelegere a aspectelor neobișnuite ale vieții de cuplu în fața ochilor publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net