Cristina Șișcanu, revoltată după ce a aflat suma cerută de o româncă pentru o zi de curățenie. „Cum e posibil așa ceva?”

În urmă cu câteva zile, Cristina Șișcanu (39 de ani), soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani), a anunțat că este în căutare de o persoană care să aibă grijă de treburile casei, după ce femeia care se ocupa de organizarea locuinței a plecat. Însă, vedeta a rămas șocată când a aflat cât îi cere menajera pentru o zi de curățenie. Ce sumă i-a cerut românca?

Suma cerută de o româncă pentru o zi de curățenie acasă la Cristina Șișcanu / foto: Arhiva Click!
Suma cerută de o româncă pentru o zi de curățenie acasă la Cristina Șișcanu / foto: Arhiva Click!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au rămas fără menajeră de câteva zile și sunt în căutare de o femeie care să ajute cu curățenia prin casă. Astfel că, soția jurnalistului a început să primească numeroase oferte și chiar se gândea la un salariu rezonabil, însă a rămas șocată în momentul în care a aflat câți bani cere o româncă pentru o zi de muncă la ea acasă. Cât i-a cerut menajera pentru o zi de curățenie?

„Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?

Cristina Șișcanu: „Ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie”

1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și doamna îmi răspunde: «da».

20.000 de lei, vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”, a devăluit Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe constul său personal de Facebook.

Astfel, pentru o zi întreagă de curățenie, femeia cere suma de 1.000 de lei. Cu alte cuvinte, dacă ar veni săptămânal la ea, la finalul lunii aceasta ar încasa un salariu de 20.000 de lei, o sumă ireal de mare în opinia Cristinei Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net