Cum arată prima soție a lui Mădălin Ionescu? Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Coșerariu

Ultima actualizare:

Pe Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu i-a legat o frumoasă poveste de dragoste care s-a sfârșit acum mai bine de 10 ani. În urma ei au rămas doi copii - Ștefania și Filip, pe care prezentatorul TV îi crește cu actuala parteneră - Cristina Șișcanu, cu care are o fetiță pe nume Petra. Totuși, despre fosta soție nu se cunosc prea multe detalii. Uite cum arată acum Mihaela Coșerariu, dar și cu ce se ocupă. 

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu atunci când erau împreună
Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu atunci când erau împreună

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a încercat mereu să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Femeia și-a refăcut viața în anul 2022, când s-a recăsătorit cu Cătălin Șerbănescu. 

Cu ce se ocupa Mihaela Coșerariu în 2024

Trecerea anilor nu și-a lăsat deloc amprenta asupra Mihaelei Coșerariu. Aceasta acordă o atenție importantă stilului de viață pe care îl are, așa cum reiese din fotografiile postate în social media. 

Fosta doamnă Ionescu are un trup zvelt, lucrat, reușind cu siguranță să stârnească atât admirație, cât și un soi de invidie. De asemenea, în social media beneficiază de un număr consistent de urmăritori care îi apreciază postările. 

Cât despre partea profesională, deși a absolvit o facultate de Jurnalism, fosta soție a prezentatorului TV nu a îmbrățișat o meserie din domeniu. S-a axat, în schimb, pe domeniul comunicării și a decis să se ocupe de afaceri mici.

De asemenea, Mihaela Coșerariu a lucrat și ca PR la câteva magazine de antichități, la un magazin de ceasuri și chiar la un salon de înfrumusețare.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în anul 2011

Pe Mădălin Ionescu l-a legat o puternică iubire de Mihaela Coșerariu, fosta soție, așa cum el însuși mărturisea în perioada divorțului. Au fost căsătoriți din anul 1997 până în 2011, atunci când au decis că este mai sănătos pentru ei să urmeze căi separate. 

Între timp, prezentatorul de televiziune a cunsocut-o pe Cristina Șișcanu, care activa încă de atunci în același domeniu. S-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe, Petra. 

La rândul ei, Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața abia în anul 2022, când a devenit soția lui Cătălin Șerbănescu. 

„Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare. În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune.

Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum.”, povestea Mădălin Ionescu acum ani de zile, în perioada divorțului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net