Mădălin Ionescu e șomer! De ce a plecat și de la Metropola TV! E în pericol și emisiunea Cristinei Șișcanu de la același post?

Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu (53 de ani) începe 2024 cu stângul! Vestitul om de televiziune a anunțat că și-a dat demisia de la Metropola Tv, postul deținut de Florentin Pandele. Și Cristina Șișcanu moderează o emisiune de interviuri la același post tv. 

Mădălin Ionescu a rămas șomer la început de an. Într-o postare pe rețelele de socializare, realizatorul tv a anunțat că a decis să-și dea demisia de la Metropola Tv, postul lui Florentin Pandele, unde prezenta emisiunea „Istoria umanității”. 

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, a fost anunțul lui Mădălin Ionescu, făcut la început an pe o rețea de socializare.  

De ce și-a dat Madalin Ionescu demisia de la Metropola Tv?

Vestitul prezentator tv a explicat care sunt motivele care l-au făcut să nu mai apară deocamdată pe sticlă și să se dedice, pentru o perioadă, proiectelor din mediul online. 

 „Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta

Se pot face lucruri deosebite. Practic, <<Istoria umanității>>, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai adăugat Mădălin Ionescu. 

Ce se întâmplă cu emisiunea Cristinei Șișcanu de la același post tv? 

Realizatorul tv a dezvăluit și ce se va întâmpla emisiunea „După faptă și rasplată”, moderată de soția sa, Cristina Șișcanu, tot la Metropola Tv. 

 „Cristina va continua colaborarea cu Metropola TV”, a mai spus Mădălin Ionescu, în aceeași postare. 

Pus pe liber de la Antenă în urma scandalului conjugal!  „Nu a știut nimeni că divorțasem de Mihaela!”

Mădălin Ionescu a avut un parcurs plin de surprize în televiziune. A lucrat la Național tv, Antena 1 și Kanal D. 

La Antena, Mădălin Ionescu a fost mai mulți ani prezentatorul emisiunii „Acces direct”. Prezentatorul s-a trezit dat afară atunci când s-a cuplat cu actuala soție, Cristina Șișcanu, care a fost reporter la aceeași emisiune de mare audiență. 

Toată lumea știa că era căsătorit cu Mihaela Coșerariu, cu care are doi copii, pe Ștefania și Filip. Scandalul imens din presă, de la acel moment, i-a făcut pe șefii din Antenă să-l pună pe liber. 

Atunci, Mădălin a pus mâna pe telefon și s-a înțeles cu turcii de la Kanal D. 

„Eu am ținut secret că nu mai eram împreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când, de fapt, era invers! 

Eram în toate ziarele, la orice colț de stradă. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu, și mi-a zis că nu voi mai fi la Acces.

Eu știam că ei vor să mă dea afară pentru că nu au putut să gestioneze scandalul imens din presă. Eu aveam o imagine de persoană familistă, cuminte. Atunci am sunat la unul din șefii Kanal D, mi-am dat demisia din Antenă și am venit la turci. Pe vorbe am venit!”, a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea online „În oglindă”, lui Mihai Ghiță.

Mădălin Ionescu: „La Kanal D, am intrat în burnout!”

La Kanal D, Mădălin Ionescu a moderat inițial emisiunea „Drept la țintă”, apoi emisiunea „Wowbiz”, alături de Andreea Mantea.

În 2017, acesta a surprins pe toată lumea atunci când și-a dat demisia de la emisiunea „Wowbiz”, pentru a se implica în creșterea celor 3 copii ai săi. 

 „Intrasem în burnout, nu se mai putea! Profesorul Vlad Ciurea mi-a zis: dacă mai rămâi în tv mori! Nu mai aveam minerale deloc în mine. 

Am luat 30 de pastile pe zi timp de 7 luni. Aveam o vibrație în stomac ziceai că înghițisem un telefon mobil. Tremurau intestinele în mine

Am fost primul care a făcut podcast în România. Azi, sunt în cea mai bună formă a mea,  intelectuală și fizică”, a mai spus moderatorul la aceeași emisiune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net