A fost sau nu Cristina Șișcanu amanta lui Mădălin Ionescu? „A suportat toate mizeriile”

I-a fost sau nu Cristina Șișcanu amantă lui Madalin Ionescu?! Celebrul moderator de televiziune a făcut lumină în podcastul „În Oglindă” al lui Mihai Ghiță și a povestit cum a început, de fapt, legătura amoroasă cu Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu (53 de ani) a început relația cu subalterna sa, Cristina Șișcanu, reporterița de la emisiunea „Acces direct” ( Antena 1) la șase luni după ce divorțase de fosta sa soție, Mihaela, aceasta din urmă înșelându-l cu un alt bărbat.

Mădălin Ionescu: „Toți au crezut că Mihaela era victima, când de fapt era invers!”

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost împreună 13 ani și jumătate și din mariajul lor au rezultat cei doi copii, Ștefania și Filip, care acum stau împreună cu tatăl lor și cu mama vitregă, Cristina Șișcanu. 

Moderatorul a dezvăluit abia acum că Mihaela ar fi călcat strâmb și de aici s-a ajuns la divorț. 

„Pur și simplu, nu ne-am potrivit! Eu am ținut secret că nu mai eram împreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. 

Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când de fapt era invers!”, a declarat Madalin Ionescu, în emisiunea „ În Oglindă”.

„Au apărut informații că sunt cu Cristina și că am o relație extraconjugală”

Cum prezentatorul a ținut timp de șase luni secret divorțul de fosta soție, Mihaela, toată lumea a numit-o pe Cristina Șișcanu atunci amanta lui, acuzând-o că i-ar fi spart căsnicia moderatorului. 

„După separare am început relația cu Cristina. A avut rezerve și am rămas cu o situație încurcată. Multe dintre lucrurile pe care le-am făcut legate de copii s-au supus unei situații extraordinare. A fost complicat totul. 

S-a întâmplat să mă duc cu Cristina, în prima noastră săptămână în care ne-am confirmat relația, ne-am dus la Viena. Ne-am nimerit în hotelul în care venise Putin. 

Relația noastră a început cu Putin, era acolo plin de presa din România. Oamenii ne-au văzut acolo și au început să speculeze situația. 

Au apărut informații că sunt cu Cristina și că am o relație extraconjugală. Cristina a avut o eleganță enormă și nu a vrut să facem anumite  afirmații.

A suportat toate mizeriile care au apărut atunci. Presa și-a făcut treaba în stilul tabloid, tabloidul era foarte puternic atunci”, a mai spus omul de televiziune, în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net