Cristina Șișcanu, surpriză neplăcută în timpul vacanței: „E așa trist! Îmi vine să plâng!”

Cristina Șișcanu (39 de ani) și Mădălin Ionescu (53 de ani)  se află în vacanța de iarnă. Au plecat la drum, ca de obicei, cu mașina, spre Austria.

Au oprit la Sighișoara, au făcut turul cetății, apoi s-au dus spre Budapesta, unde s-au cazat la Szeged pentru a se odihni, iar apoi și-au continuat drumul spre Austria, la Innsbruck.

Din Austria, după ce s-a bucurat de peisaj și aer curat, familia lui Mădălin Ionescu a plecat spre Elveția iar acolo prezentatoarea de la Metropola TV a semnalat un incident neplăcut, pe care l-a povestit imediat pe rețelele de socializare, și care era cât pe ce să le strice vacanța, pentru că se gândeau să facă cale întoarsă.

„Surpriză" și mai neplăcută la intrarea în Elveția: am fost trași pe dreapta. Mi-a venit să plâng, iar Mădălin a vrut să facem cale întoarsă!", a început să povestească Cristina Șișcanu.  

Cristina Șișcanu, surpriză neplăcută în vacanță

Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am! Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați. Acum ne verifică bagajele, să vedem!

Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva... Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror!  Ce-ai zis? Ai tras o înjurătură? Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng! Tu ai trăit așa ceva sau nu ai mai apucat? Eu am apucat când treceam granița spre România! Nu știi ce era! Deci, românii verificau moldovenii!", a povestit Cristina Șișcanu, în timp ce se tot agita si se uita să vadă ce se întâmplă la control, apoi a început să facă conversație cu soțul ei, Mădălin Ionescu, care s-a urcat extrem de iritat înapoi în mașină.

Mădălin Ionescu, enervat la culme

„Era super mașină, se vedea că suntem oameni civilizați! Astea-s mizerii! Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cazarea la dubioșii ăștia!", a completat și Mădălin Ionescu, după experiența avută la intrarea în Elveția. „După ce că venim să cheltuim nu știu câți bani la ei în țară...!", a ținut să completeze și soția fostului prezentator TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net