Categoria de români care o scoate din minți pe Cristina Șișcanu. Plină de nervi, a răbufnit: „Sunt vai de mama lor!”

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, a avut un nou episod în care a răbufnit în fața fanilor săi. Prezentatoarea de la Metropola TV a împărtășit recent părerea sinceră pe care o are despre o categorie anume de oameni și nu și-a înfrânat deloc reacțiile. Ce a deranjat-o atât de tare pe soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu / foto: social media
Cristina Șișcanu / foto: social media

Prezentatoarea de televiziune și-a obișnuit fanii cu dezbaterea diverselor subiecte de interes atât pentru ea, cât și pentru ei. Recent, Cristina Șișcanu a lovit dur în persoanele care practică o „meserie veche” - hoția. Ce descriere le-e făcut persoanelor care obișnuiesc să fure și nu aleg calea corectă de a-și câștiga traiul. 

Cristina Șișcanu, părere tranșantă despre persoanele care fură 

Prin intermediul unui alt clip postat pe Facebook, vedeta și-a exprima părerea despre hoți și nu i-a menajat deloc. Cristina Șișcanu a venit cu o serie de argumente care să-i susțină punctul de vedere.

„Mi se pare foarte grav să fii hoț. Știți, a fi hoț nu înseamnă doar să furi un obiect, să furi o sumă de bani sau chestii de genul ăsta.

Poți să fii și hoț de idei, de foarte multe lucruri. Iar hoții sunt oameni mediocri, oameni slabi, lipsiți de demnitate, disperați, oameni care sunt vai de mama lor. Nu-i ajută nici mintea, nici sufletul, pentru că au un suflet urât. Hoții sunt penibili, sunt așa, să te uiți la ei cu milă și cu scârbă.

Așa sunt hoții, de fapt. Pe lângă faptul că îi produc celui pe care îl fură o pagubă, ei denotă toate aceste trăsături care se încadrează la categoria de ‘AȘA NU’, ceva ce nu ți-ai dori ca om să fie în viață, ceva ce nu poți să fii model pentru copiii tăi, adică să te uiți în oglindă și să fii lipsit de demnitate, să te uiți la tine și să zici: ‘Băi, nu mă duce pe mine capul să fac ceva, trebuie să fur’. Păi ce exemplu dau eu copiilor mei? N-am un pic de demnitate, de mândrie, de tărie de caracter, să pot să iau și eu taurul de coarne, să fac singur ceva?”, a spus Cristina Șișcanu, într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

„Oamenii văd că ești hoț, nu sunt proști”

Vedetei i-a fost greu să găsească un motiv pentru care anumite persoane aleg să rupă orice barieră morală și legală și preferă să își clădească traiul pe munca altora. A menționat, de asemenea, că nu vor scăpa de legea cauză-efect, iar Karma își va face treaba în rândul hoților și îi va face să plătească pentru greșelile lor. 

„Din păcate, ne întâlnim cu hoții destul de des. Și hoții aleg calea ușoară, sunt slabi, sunt oameni vai de capul lor. Oamenii adevărați, demni, aleg calea grea. De a construi cărămidă cu cărămidă, oamenii care se informează, care se strofoacă, care poate stau nopți întregi să nască idei, să facă lucruri. Dar hoții așa, să fur și de colo un pic, să câștig acolo niște bănuți. Dacă reușesc să păcălesc legea, e minunat. Înțelegeți ce vreau să spun. Sunt atât de penibili.

Vă dați seama ce dureros este să te uiți în ochii copilului tău când tu ca hoț încerci să-l înveți pe copilul tău, tu cumva nu vrei să recunoști: ‘E, hai lasă, ce, asta-i hoție?’. Da, e la fel ca cel care fură ceva de valoare, e prins și face pușcărie.(…)

Oamenii văd că ești hoț, nu sunt proști. Oamenii care sunt demni și merg pe calea grea, aceea sănătoasă, văd, oricât tu te-ai ascunde. Și hoții ăștia nu au cum să câștige pe termen lung. Se bucură, vai, ce am făcut, ce bine mi-a mers. Dar ulciorul nu merge de multe ori la râuri, sau cum se spune, la un moment dat ți se înfundă, pentru că așa e făcută viața.(…) Nici nu știi când te lovește ceva din altă parte, pentru că viața așa este făcută ea, nu ai cum să scapi atunci când faci rău. Că se va întâmplă peste 5 ani, peste 7, că se va întâmpla mâine…”, a mai precizat Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net