Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase. Nimeni nu se aștepta să ajungă în situația asta: „Ar putea să se întoarcă împotriva noastră”

Cu siguranță, Gabriela Cristea poate afirma că este fericită și împlinită în toate aspectele vieții. Pe parcursul carierei sale, și-a clădit un renume, devenind cunoscută pentru prezentarea emisiunilor de succes și pentru talentul său în domeniul media. Însă, realizările ei nu se opresc doar la nivel profesional, ci se extind și în sfera personală. Totuși, ca orice alt om, viața i-a fost presărată și cu momente grele și lecții importante. Nimeni nu se aștepta să ajungă în situația asta!

Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, formează un cuplu foarte iubit în lumea mondenă, iar din dragostea lor s-au născut două fetițe. Totul le merge cum nu se poate mai bine în viață, însă recent Gabriela și-a dat voie să fie vulnerabilă în fața fanilor și a făcut dezvăluiri dureroase. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că, personal, crede în ceea ce numim „karmă”, în ideea în care toate faptele noastre, bune sau rele, se întorc. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu este genul care să bârfească și că mereu și-a văzut de viața sa.

„Stăteam așa și mă gândeam, am vorbit și aseară cu niște colegi de la emisiune, că în viața asta totul te ajunge din urmă, mai devreme sau mai târziu. Vorbeam cu ei și spuneam că da, roata e rotundă mai devreme sau mai târziu, indiferent dacă facem lucruri bune sau mai puțin bune, ele vor fi răsplătite într-un fel sau altul.

Mă gândeam în mod deosebit la faptul că ni se cuvine. Chestia asta cu ”ni se cuvine”. Avem senzația uneori că viața celorlalți ne aparține într-un fel sau altul și că putem să ne jucăm cu sentimentele oamenilor și cu vorbele, să aruncăm cu vorbe așa, fără să ne gândim că vorbele alea ar putea să ne ajungă din urmă la un moment dat și să se întoarcă împotriva noastră. Mi-am dat seama în viața asta că vorbele, într-adevăr, sunt extrem de puternice. Și că odată aruncate nu le mai putem lua înapoi. Că uneori vorbele noastre ne pot întoarce înapoi sentimente, stări și chiar întâmplări negative.

Stăteam și mă gândeam că nu prea mi-a plăcut să stau la bârfă, foarte rar am stat la bârfă și de obicei gafez în multe situații pentru că nu știu ultimele schimbări și ultimele bârfe, nici măcar în gașca mea de prieteni. Și nu cred că este neapărat un lucru rău, până la urmă nu trebuie să mă intereseze dedesubturile, nimicurile, pentru că fiecare le are pe ale lui.

Eu nu cred că dacă viața ne-a scos în cale niște oameni noi trebuie să ne purtăm cu ei de parcă ni se cuvine, să îi arătăm cu degetul, să îi vorbim pe la spate, să îi criticăm, pentru că am mai spus-o și altădată, știu că mă repet și poate nu sunt originală, nimeni niciodată nu a fost în papucii nimănui.”

Nimeni nu se aștepta să ajungă în situația asta

În plus, Gabriela a vorbit și despre lecțiile importante de viață pe care le-a învățat. Prezentatoarea a spus că anul acesta este mai hotărâtă ca oricând să își facă curat în viață și să renunțe la ceea ce nu îi face bine.

„Credeam la un moment dat, în viața asta, că umilința este lecția pe care trebuie să o învăț eu. Și nu, acum nu mai cred asta. În viața asta am venit să învăț răbdarea, să învăț toleranța și în același timp ăsta este anul în care învăț să spun ”nu”, în care învăț să spun ”sunt mai importantă eu, familia mea, decât oricine sau orice pe lumea asta”.

Fac parte din generația aceea care era învățată că doar într-un anumit fel trebuie să se întâmple lucrurile, doar cum spune ”cutare”(...), încât uităm că suntem oameni și că fiecare trebuie să gândească individual. Anul ăsta mi-am propus să spun ”nu”, să fac curățenie în viața mea, și să păstrez lângă mine doar lucrurile bune și pozitive. Bine, am început de anul trecut, dar anul ăsta cu precădere vreau să fac asta”, a mai adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net