Cât costă un cozonac marca Gabriela Cristea. Afacerea începută de vedeta de televiziune îi bagă mulți bani în buzunar

Ultima actualizare:

Recent, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii cea mai nouă provocare din viața ei pe plan profesional. Pasionată de gătit așa cum cei de acasă o știu, vedeta a decis că este momentul să ducă la un alt nivel această însușire, motiv pentru care și-a deschis o mică afacere prin intermediul căreia românii pofticioși pot cumpăra cozonaci artizanali. Prețurile nu sunt deloc unele mici, dar nici inaccesibile pentru foarte mulți cumpărători. Cât costă un cozonac marca Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea și afacerea cu cozonaci / foto: colaj Click!
Gabriela Cristea și afacerea cu cozonaci / foto: colaj Click!

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus vedeta de televiziune, pe Facebook.

Cât costă cozonacii Gabrielei Cristea 

image

Dintre toate preparatele, vedeta a decis să se specializeze, momentan, pe un singur produs: cozonacul artizanal. Acum, fanii doritori să guste preparatul Gabrielei Cristea o pot face la un simplu click distanță, și au o gamă variată de unde își pot alege produsul preferat. 

Știm deja faptul că vedeta de televiziune este o gospodină desăvârșită și iubește să le împărtășească celor de acasă momentele petrecute în bucătărie, ca mai apoi să vină și cu mici trucuri și secrete gastronomice. 

Gabriela are parte de susținere nu doar din partea soțului și a apropiaților, ci și a fanilor care o urmăresc cu drag de ani de zile. Spre bucuria lor, aceștia se pot desfăta cu acei cozonaci făcuți după rețetele sale și pot alege dintr-o gamă de 6 produse. 

„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, apare pe site-ul Gabrielei Cristea.

La o simplă accesare pe site, putem observa că prețurile variază, în funcție de produs și specificațiile sale. Costul pentru un cozonac pornește de la suma de 85 de lei pentru cei cu mere, nucă și caramel sărat, 95 de lei cei cu ciocolată, dar pot ajunge până la 140 de lei - cei cu fistic. De menționat este că un astfel de cozonac are o greutate de 900 de grame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net