Gabriela Cristea, jignită pe stradă de un bărbat dubios. Ce a pățit prezentatoarea: „M-a făcut ca pe albie de porci”

Ultima actualizare:

În timp ce alte vedete, precum Oana Roman, au avut parte de surprize plăcute cu ocazia primei zi de primăvară, se pare că Gabriela Cristea le-a povestit internauților cum a asistat la o scenă neașteptată în public. Mai mult, prezentatoarea TV și-a amintit și prin ce a trecut într-un an de 1 martie: „M-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci”. Ce a pățit vedeta.

Gabriela Cristea, întâmplare neplăcută în trafic, chiar de 1 martie / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, întâmplare neplăcută în trafic, chiar de 1 martie / foto: arhiva Click!

Ziua de 1 martie ar trebui să fie una fericită pentru toate doamnele și domnișoarele, și totuși se pare că unele nu au parte de întâmplări plăcute. Este și cazul Gabrielei Cristea, care a avut parte într-un an de 1 martie de un mic incident. Prezentatoarea TV a fost înjurată în trafic de un domn, chiar în prima zi de primăvară.

Cum este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, soția lui Tavi Clonda a publicat un videoclip unde le-a povestit internauților prin ce a trecut cu mulți ani în urmă, dar și la ce scenă neașteptată a asistat anul acesta de 1 martie, într-un supermarket.

M-am așezat și eu ca tot omul la coadă și spre regretul meu am constat că domnii au uitat că astăzi este 1 Martie, pentru că am văzut un domn care își certa soția acum, la prima oră a dimineții și sinceră să fiu m-aș fi întors să-i zic vreo două, dar am zis că nu e treaba mea să mă bag.

Gabriela Cristea: „M-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci, cum s-ar spune”

Domnilor, nu uitați că este 1 martie. Ca să vă spun cinstit, eu chiar sunt pățită de un 1 martie, acum câțiva ani. Chiar de 1 martie mergeam cu mașina așa pe stradă și la un moment dat am intrat pe o străduță foarte, foarte mică, care era cu sens unic. Eu eram pe sensul cel bun, din partea cealaltă venea o basculantă foarte mare, care era practic pe contrasens. În momentul în care am făcut dreapta și am intrat pe străduță, în spatele meu au mai venit vreo 3 mașini că era sensul nostru de mers și era zona corectă. Când ne-a văzut omul cu basculanta, ne-a făcut semn să ne întoarcem înapoi.

Eu evident că m-am uitat, eram prima mașină și i-am făcut semn că efectiv nu am cum să mă dau în spate și atunci domnul acela din mașina mare a început să spună câte ceva mărunțel pe gură și a ieșit pe geam și de nu m-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci, cum s-ar spune. Lucrurile nu se opresc aici, pentru că un domn dintr-o mașină din spatele meu a ieșit la el și nu vreți să știți ce a ieșit.

Unul mă înjura pe mine și unul îl înjura pe el că mă înjură pe mine fix de 1 martie. Așa că domnilor, astăzi fiți mai buni, mai blânzi, mai toleranți”, le-a povestit Gabriela Cristea internauților, într-un videoclip publicat pe contul ei personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net