Doja Cat, sexy în costum de baie! S-a văzut tot

Doja Cat (28 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, după ce s-a fotografiat într-un costum de baie întreg de culoare albă, care nu a acoperit mare lucru, fiind extrem de transparent. Într-una din imagini, starul stă în genunchi pe un ponton, etalându-și bronzul perfect și picioarele tonifiate.

Doja Cat, într-un costum de baie transparent si alb, stând în genunchi
Doja Cat a purtat un costum de baie transparent (Foto: Instagram)

Într-o altă poză, Doja Cat, pe numele ei real Amala Ratna Zandile Dlamini, și-a expus posteriorul stând pe vine pe o placă de surf, reușind să își mențină echilibrul chiar dacă s-a încălțat în pantofi cu toc. 

Artista americană, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari, a slăbit mult în ultimii ani și din această cauză și-a făcut recent o operație de ridicare a sânilor, pentru că nu mai era mulțumită de bustul ei. De atunci, Doja se pozează doar cu sânii la vedere, semn că este extrem de mulțumită de rezultatul intervenției estetice.

Doja Cat, in costum de baie si tocuri pe placa de surf
Doja Cat a purtat tocuri pe placa de surf (Foto: Instagram)

Doja Cat s-a ras în cap în urmă cu doi ani, iar de atunci a continuat să își țină părul extrem de scurt, deși uneori mai poartă și peruci.

Simt că oricum nu ar trebui să am păr niciodată, Nu-mi place să am păr”., a spus ea în urmă cu ceva timp.

Cine este Doja Cat 

Doja Cat a debutat în lumea muzicii încă din anul 2012, însă a devenit faimoasă pe perioada pandemiei, atunci când melodiile sale au fost virale pe rețeaua socială Tik Tok. De atunci, artista a colaborat cu nume mari din industrie, printre care Ariana Grande și Megan Thee Stallion. Cele mai cunoscute melodii ale artistei sunt „MOOO!, „Cyber Sex”, „Juicy” și „Streets”.

De la ascensiunea ei la faimă, Doja a avut o singură relație publică, aceasta fiind cu cântărețul Jawny (fostul Johnny Utah). El i-a atras atenția lui Doja la scurt timp după ce a lansat single-ul său, „Honeypie”, în aprilie 2019 și, deși lui Doja nu i-a plăcut în mod deosebit melodia, i-a plăcut aspectul lui fizic. Cu toate acestea, în februarie 2020 s-au despărțit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net