Doja Cat, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris! Kylie Jenner i-a speriat pe toți

Săptămâna Modei de la Paris, care a început pe 17 ianuarie și se va încheia oficial pe 26 ianuarie, a adunat o mulțime de vedete, ce și-au etalat ținutele bizare, pe covorul roșu. Doja Cat (27 de ani) a întors toate privirile, luni.

Doja Cat a fost una dintre cele mai șocante apariții (Foto: Profimedia)
Doja Cat a fost una dintre cele mai șocante apariții (Foto: Profimedia)

Citește și: Winnie Harlow, în lenjerie intimă la petrecerea dată de Doja Cat!

Doja Cat a arătat ca un personaj din filmele SF

Artista americană, care are o avere 8 milioane de dolari, a venit la prezentarea noii linii de îmbrăcăminte a casei de modă Schiaparelli, într-un ansamblu roșu din cap până în picioare. Artista a părut scoasă din filmele SF, după ce și-a vopsit tot corpul, inclusiv fața, cu vopsea roșie. Ținuta purtată de Doja Cat, pe numele ei real Amala Ratna Zandile Dlamini, a fost formată dintr-un corset cu satin și o fustă cu aplicații.

Vezi și: Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

Luna trecută, Doja a fost în centrul unei investigații a Departamentului Șerifului din Los Angeles, după ce a devenit victima unei presupuse amenințări cu moartea. TMZ a raportat că artista a fost vizată de un fan furios, după ce ea l-ar fi dat afară dintr-un chat privat online. Doja Cat are o relație foarte strânsă cu admiratorii ei și vorbește des cu ei pe Twitter, Instagram și TIK TOK. 

După acest incident, individul respectiv a amenințat că o va ucide pe vedetă și „a susținut că o va vedea în curând”. Doja a sunat la poliție și a depus o plângere împotriva bărbatului, declanșând o anchetă oficială. Suspectul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, nu locuiește în statul California, acolo unde se află reședința cântăreței. Doja Cat s-a mai certat cu fanii în trecut, după ce a anulat un concert din Paraguay, din cauza vremii nevaforabile. Răspunsul agresiv al persoanelor dezamăgite de anunț a făcut-o pe Doja să se amenințe că se va lăsa de muzică.

Iată și: O recunoști? Era un bebeluș adorabil, iar acum este una dintre cele mai cunoscute cântărețe

Kylie Jenner a venit cu leul pe umăr

Kylie Jenner i-a speriat pe toți, pe covorul roșu (Foto: Profimedia)
Kylie Jenner i-a speriat pe toți, pe covorul roșu (Foto: Profimedia)

Tot la prezentarea Schiaparelli de luni, Kylie Jenner (25 de ani) a optat pentru o rochie neagră, cu un cap de leu pe umăr. Chiar dacă părea cât se poate de real, vedeta, a cărei avere ajunge la 600 milioane dolari, a dat asigurări că nici un animal nu a fost sacrificat. Rochia a fost semnată chiar de casa de modă Schiaparelli, pe care sora lui Kim Kardashian a venit să o susțină la Săptămâna Modei de la Paris. Kylie a purtat pereche de pantofi aurii și o geantă din piele de șarpe.

Află și: N-ai zice că are doi copii! Kylie Jenner, răvășitoare în costum de baie

Această ieșire publică vine după ce Kylie a dezvăluit sâmbătă că fiul ei de 11 luni se numește acum Aire, ceea ce înseamnă “Leul lui Dumnezeu”. Vedeta și fostul ei partener, rapperul Travis Scott (31 de ani), l-au numit inițial pe băiat Wolf (care înseamnă lup), doar pentru a alege să-i schimbe numele după ce au decis că nu se potrivește cu personalitatea lui. Kylie Jenner mai are o fetiță, pe Stormi (4 ani).

Și ele au avut ținute inedite

Gemenele Shannon și Shannade Clermont  (Foto: Profimedia)
Gemenele Shannon și Shannade Clermont (Foto: Profimedia)

Gemenele Shannon și Shannade Clermont (31 de ani) au făcut și ele furori în ținute sumare, atunci când au venit la prezentarea brandului Kidsuper, sâmbătă, iar DJ-ul Sita Abellán (30 de ani) a purtat un outfit extravagant, format dintr-o jachetă cu pampoane, dres alb și ciocate.

Sita Abellán (Foto: Profimedia)
Sita Abellán (Foto: Profimedia)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net